"Belo na nevinost!": Prvo pojavljivanje Jelene Karleuše nakon skandala sa Duškom Tošićem! (FOTO)

27.05.2024

21:13

0

Pevačica za stajling izdvojila čak 77.000 evra

"Belo na nevinost!": Prvo pojavljivanje Jelene Karleuše nakon skandala sa Duškom Tošićem! (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša večeras gostuje u emisji "Ćirilica" zajedno sa najvišim srpskim zvaničnicima, a za tu priliku odabrala je belu elegantnu haljinu, te je stilom mnoge podsetila na Melaniju Tramp.

Naime, njen večerašnji stajling koštao je vrtoglavih 77.000 evra, a po ceni su se posebno izdvojile narukvica marke "kartijer" koja košta skoro 13.000 evra, kao i torba brenda "erme" čija je cena više od 24.000 evra. U odnosu na ove cene, "šanel" miđuše su "prava sitnica", s obzirom na to da koštaju oko 3.000 evra, a salonke “kristijan lobutan” 800 evra.

Inače, ovo je ujedno i njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon skandala sa njenim, još uvek, zakonitim suprugom Duškom Tošićem, pa je sada progovorila i o njihovom odnosu.

 

- Posle dana, nedelja, meseci, godina burnog života, kako sam? Nadam se da moj izgled kaže kako sam! Belo na nevinost! Nije loše baš toliko - rekla je JK za Kurir.

Poznati par se već danima prepucava putem društvenih mreža, a u javnost su isplivale i njihove privatne prepiske.

- Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po deset dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost. Primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša nedavno Duškovom advokatu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike