"Nemam problem sa Severinom": Jelena Karleuša prokomentarisala sukob sa koleginicom i otkazivanje nastupa u Crnoj Gori

27.05.2024

22:22

0

Ne smatra da je potrebna hrabrost za iznošenje ličnog stava

"Nemam problem sa Severinom": Jelena Karleuša prokomentarisala sukob sa koleginicom i otkazivanje nastupa u Crnoj Gori
Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša nedavno je naišla na brojne probleme zbog toga što je iskazala nezadovoljstvo nakon glasanja Crne Gore za Nacrt rezolucije „Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici".

Pevačica je ubrzo posle toga morala da otkaže nastupe u Budvi zbog raznih pretećih poruka, a sada je još jednom prokomentarisala ovu situaciju.

- Sve ono što sam rekla, a što zovu "politikom", ne bih rekla da je politika. Mislim da ti ne treba hrabrost za stav koji je prosto istina - rekla je ona u emisiji "Ćirilica". 

Ona se potom osvrnula i na sukob sa Severinom, koja je u jednom gostovanju istakla da smatra da se u Srebrnici dogodio genocid, a na šta Karleuša nije ostala imuna.

 

- Nemam sukob sa Severinom, ali moram da kažem da je došlo do politizacije nečeg što se zove odbrana svoje zemlje - rekla je.

Jelena je se kasnije ponovo osvrnula na probleme zbog kojih je odlučila da ove godine pauzira sa nastupima u Crnoj Gori.

- Morala sam da otkažem nastupe u Budvi. Neću da generalizujem, smatram da sa izuzetno voljena i cenjena širom regiona - rekla je, pa dodala:

- Jedan deo je to nazvao "govorom mržnje", a ja sam postavila racionalno pitanje, zašto komšijski i bratski narod glasa protiv Srbije, a onda sutra dolazi da se ovde leči i školuje, nije mi jasno ni u ekonomskom smislu. Nikoga ne želim da vređam, rekla sam samo ono što svi mi učimo u školi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike