Suzana Mančić odbila da snima intimne scene sa Draganom Nikolićem: I danas žalim za tim!

27.05.2024

13:45

0

Opisala je detalje

Suzana Mančić odbila da snima intimne scene sa Draganom Nikolićem: I danas žalim za tim!
Dragan Nikolić, Suzana Mančić - Copyright ATA Images/A.A.,Printscreen/Youtube

Suzana Mančić u javnosti prepričava razne anegdote, a čini se da su posebno zanimljive one sa glumcima.

Voditeljka i loto devojka oprobala se i kao glumica, a jednom je odbila određene scene sa pokojnim Gagijem Nikolić u filmu "Nacionalna klasa".

Zbog dve scene mi je bila frka da zaigram u tom filmu. Prva je u javnom toaletu, gde mi Gagi prilazi i zakazuje sastanak, a druga je u krevetu sa njim. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom sa Akademije dramskih umetnosti koji mi je rekao: "E pa fino! Ljudi ćete se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu". To mi je poljuljalo samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada, pa sam zato odbila ulogu u 'Nacionalnoj klasi'" - izjavila je Suzana.

ATAImages/ A.A.
Suzana Mančić

 

- Samo nekoliko dana pre početka snimanja vratila sam scenario i rekla sam: "Ja ovo ne mogu". I danas žalim za tim jer bi mi ta uloga mnogo pomogla u karijeri, ali šta je, tu je - dodala je Mančićeva ranije za domaće medije.

Sa druge strane, glumica Maja Lalević Piščević bila je maloletna kada je u istoimenom filmu odigrala intimne scene sa Nikolićem.

- Trenutak od koga sam se najviše plašila bila je scena sa Gagom u krevetu. Do poslednjeg momenta sam se nadala da će je reditelj ipak izbaciti iz scenarija, ali nije. Gaga je prvo tražio da svi osim snimatelja napuste sobu, a onda kad smo ostali sami. Napravio je takvu atmosferu da nisam ni primetila da smo završili sa tom scenom. Toliko me je zasmejavao, golicao, pričao urnebesne viceve i anegdote, da sam se mučila da ozbiljno izgovorim tekst kada se uključe kamere. Na kraju je sve ispalo dobro - ispričala je Maja ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike