Drama za dramom: Niki Minaž prvo uhapsili na aerodromu u Holandiji, sad je naterali na ovo!

26.05.2024

17:55

0

Nije bilo drugog rešenja

Drama za dramom: Niki Minaž prvo uhapsili na aerodromu u Holandiji, sad je naterali na ovo!
Niki Minaž - Copyright Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Niki Minaž je juče uhapšena na aerodromu u Holandiji, zbog sumnje da sa sobom nosi nedozvoljene supstance, konkretno marihuanu. 

Ono što je predstavljalo veliki problem u celom haosu jeste to što je ona trebalo da ode u Englesku, gde je u Mančesteru trebalo da ima koncert. Međutim, na kraju su morali da ga otkažu.

Profimedia
Prva fotografija Niki Minaž nakon hapšenja

- Uprkos njenim najvećim naporima da istraži svaki mogući način kako bi se koncert održao, ovi događaji su to onemogućili - saopšteno je sa mesta gde je koncert trebalo da se održi.

Niki Minaž je, inače, na svom nalogu na Instagramu snimila trenutak kada se raspravlja sa nadležnim organima, te iznela tvrdnje da su oni "potplaćeni da je sabotiraju".

Profimedia
Niki Minaž

- Pokušavali su da me zaustave pri dolasku na svaki koncert. Uzeli su moje torbe pre nego što sam mogla da ih vidim. Stavili su ih u avion. Sada mi kažu da one čekaju na carini. Ovako izgleda kada su ljudi plaćeni veliki novac da mi sabotiraju turneju, nakon što im je mnogo drugih stvari propalo. Sve što su uradili je ilegalno - napisala je Niki Minaž u okviru videa koji je objavila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike