"Znam da spremim domaći hleb!" Rada Manojlović o Vaskrsu: Retko kad pobedim u kucanju jajima!

05.05.2024

18:14

0

Ističe i kako ne želi loše ni onima što su je povredili

"Znam da spremim domaći hleb!" Rada Manojlović o Vaskrsu: Retko kad pobedim u kucanju jajima!
Copyright ATAImages/ M.M.

Rada Manojlović opisala je kakva je atmosfera za Vaskrs u njenom domu.

Kako kaže, voli da jede vaskršnja jaja, a njen otac ih takođe tamani.

- Uvek je veselo. Puna je kuća, dođemo sestra i ja, maćehina deca, snajke i unučići. Maćeha Suza farba jaja, unučici ukrašavaju… Tata i ja smo zaduženi da pojedemo sva razbijena jaja i tako - započela je Manojlovićeva.

 - Obavezno je da bude puno hrane. Sprema se šta ko voli da jede. Svako ima neke želje, a Suza svima voli da ugodi. Tata je zadužen za gulaš iz kotlića koji se kuva od rane zore. Uglavnom je puno đakonija za svačiji ukus. Za Vaskrs konkretno ništa ne spremam, jer sam tu uvek gost, pošto dolazim sa putovanja i nastupa, a generalno najviše volim i najbolje spremam pileći paprikaš, boraniju, juneće šnicle u saftu, špagete bolonjeze, švedske ćufte, pljeskavice… I volim domaći hleb da mesim i spremam, verovali ili ne. Takođe, pogače na razne načine. Znam mnogo toga - nastavila je Rada, koja ne farba jaja.

ATAImages/ M.M.
Rada Manojlović

 

- Iskreno, ne, pošto me to sve čeka kod kuće gotovo i spremno. A i nemam živaca za te neke spore i kreativne radove. Ja bih samo ako može sve, odmah i sad. Verujem da će se to promeniti kada osnujem svoju porodicu i dobijem motivaciju. Za sada ih samo razbijam i jedem. Retko, skoro nikad ne pobedim u kucanju jajima. Ako i imam sreće da jednog pobedim, od sledećeg gubim sto odsto - opisuje folkerka, koja posti samo dva dana u toku godine.

- Ne postim nijedan post, samo Badnje veče i Veliki petak. Volela bih možda nekada da postim, ali to je čisto zbog telesne samodiscipline. Veru upražnjavam tako što sam izuzetno samodisciplinovana i istrajna otkad znam za sebe, kada su u pitanju reči koje izgovaram, misli koje su mi u glavi. Ne psujem, ne kunem, ne želim ljudima zlo, osvetu, čak i onima koji su me povredili i meni lično naudili, jer se i dalje strogo držim postulata da greh na usta izlazi, a ne ulazi -  ispričala je pevačica, koja se trudi da na praznik ne razmišlja o pokojnoj majci jer je to mnogo rastuži.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

 

 - ⁠Izbegavam na tu temu da pričam, jer je to večna rana i suza koja je poremetila ceo moj život i život moje porodice svakog dana nakon tog 18. jula 2004. Više su mi Nove godine teške, jer je to još jedna godina bez nje. O ostalim praznicima se trudim da ne razmišljam, svakako budem na kratko kao gost u svojoj kući, a ona je uvek sa mnom u mom srcu i mislima - izjavila je Rada za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike