„Džinović je povređen čovek i razumem ga!" Pevačeva koleginica razvezala jezik o njegovom razvodu: Melini je sve dao, pa šta nije valjalo?!

18.04.2024

13:37

0

I sama nije „pristalica prevara u vezama i brakovima"

„Džinović je povređen čovek i razumem ga!" Pevačeva koleginica razvezala jezik o njegovom razvodu: Melini je sve dao, pa šta nije valjalo?!
Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je jedna od glavnih tema, a dok pojedinci pevača kritikuju zbog „iznošenja prljavog veša u javnost", drugi mu i te kako drže stranu, kao što je to sada učinila i Ivana Šašić.

- On je povređen čovek, ja njega razumem. Nisam pristalica prevara u vezama i brakovima, razvedi se pošteno, pa radi šta hoćeš. Kod mene je to tako. Bolje mi je da sam kvalitetno sama, nego u odnosu gde će mene neko da vara ili ja nekog. Ne mogu da budem sa tim partnerom ako ću ga varati, nisam taj tip - počela je za „Grand" Ivana, pa je potom dodala kako je i sama pomisao o prevari dovoljna da se zna da u izvesnom odnosu nešto nije kako treba, po njenom mišljenju.

„Prevara i brak ne idu zajedno!"

Ivana Šašić, Printscreen / Grand Magazin
 

- Ako sam došla do situacije da pomislim da ga prevarim, nešto nije u redu. U toj zajednici nikad ne bih bila. E, sad, mi smo kao narod malo izgubili smisao braka i vrednosti, sve se svelo na to da smo ušuškani i finansijski potkovani. Protivnik sam takvih stvari, prevara i brak ne idu zajedno - naglasila je ona.

Upitana da li Haris preteruje s iznošenjem privatnosti u javnosti, kao iz topa je odgovorila:

- Povređen je, on je svesno njoj dao sve, verovatno. Imala si sve i sad si me izigirala i povredila, jednostavno priča kao povređen čovek. Upoznala sam ga jednom davno i mislim da njegov karakter ne dozvoljava drugačije nego ovo što sad radi.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

Melina Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Takav je da mora da kaže ono što misli da neko ne bi pomislio možda nešto drugo o njemu. Dostojanstven je i mora da kaže tako kako jeste, to je njegov deo priče. On je u lepim godinama i svestan je svega, sam kaže da joj je sve dao, pa šta nije valjalo?! Ima takvih i muškaraca i žena, da se ne lažemo, koji imaju sve pa im je malo - zaključila je onda za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike