„Samoća ga je ubila..." Toni Montano žudeo za rodnim krajem: Pred smrt prodao stan u Beogradu, pa se spakovao za Bojnik?

22.05.2024

19:05

0

Komšiluk priča kako nekretnina sad pripada njegovoj izvesnoj rođaki

„Samoća ga je ubila..." Toni Montano žudeo za rodnim krajem: Pred smrt prodao stan u Beogradu, pa se spakovao za Bojnik?
Toni Montano - Copyright YouTube

Toni Montano, rođen kao Velibor Bora Miljković, pronađen je mrtav u 62. godini, u svom stanu.

Beživotno telo rok muzičara zatečeno je u fotelji pošto je bravar otvorio vrata jer se on izvesno vreme nije javljao ni na telefonske pozive. Čitavom zgradom u kojoj je boravio, prenose mediji, sada vlada muk, međutim pojedine komšije potvrđuju kako je on nekretninu prodao sa namerom da se vrati u rodni kraj i tamo u miru provodi svoje dane.

- Tokom poslednjih 10 godina života on je prilično kuburio sa finansijama zbog toga što od autorskih prava nije mogao da živi, kapalo je tu i tamo, ali nedovoljno da se preskoči granica bede. Ni godine nisu bile na njegovoj strani pa nije mogao da nastupa u meri koja bi bila zadovoljavajuća, a ruku na srce, nije bilo ni mnogo poziva za nastupe, neka druga vremena su došla - objašnjava izvor za „Kurir" i dodaje kako je Miljković stan prodao izvesnoj rođaki ne bi li sebi obezbedio pristojan život, a san mu je bio da se vrati u svoj rodni Bojnik.

„Ovde mi se ne javlja ni onaj ko me poznaje..."

- Taj stan u kome je živeo prodao je svojoj rođaki i od tih para uspevao da nabavi sve što mu treba za pristojan život. Poslednjih nekoliko meseci često je govorio da želi da se vrati u svoj rodni Bojnik i da tamo živi u miru, dostojanstveno. Govorio mi je: „U Bojniku mi svako ko me sretne poželi dobar dan, dok u Beogradu mi se ne javljaju ni ljudi koje poznajem. Tamo imam sve što mi treba i želim da tamo budem srećan i dočekam kraj" - kazao je insajder, što je zatim potvrdila i komšinica muzičara, prema daljim napisima, upućena u čitav ovaj slučaj.

- Prodao je stan i došao ovde pre dva dana sa velikim torbama da spakuje stvari. Stric i strina mu žive odmah pored i jako su dobri ljudi. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana. Samoća ga je ubila - rekla je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike