Boksovao s Rambom, umalo ušao u „Velikog brata": Nezaboravni detalji iz života Tonija Montana (FOTO)

22.05.2024

18:25

0

Rok muzičar preminuo je danas u 62. godini

Boksovao s Rambom, umalo ušao u „Velikog brata": Nezaboravni detalji iz života Tonija Montana (FOTO)
Toni Montano i Rambo Amadeus - Copyright Printscreen RTS B1

Velibor Miljković, koji se proslavio kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini, bruje mediji. Rok muzičar pronađen je mrtav u stanu - pošto se izvesno vreme nije javljao na telefonske pozive niti otvarao svoja ulazna vrata, bravar je bio pozvan da otvori. Potom, njegovo beživotno telo bilo je zatečeno u fotelji.

Prema saopštenju koje je onda izdato, uviđajna ekipa istakla je da tragova nasilne smrti nema.

Miljković je rođen 1962. godine u Beogradu. Karijeru je započeo u bendu „Radost Evrope", koji je bio formiran 1979. Po reformisanju istog, roker je sam sebi nadenuo nadimak Toni Montano, pa tako nazvao i svoj prvi solo album, po glavnom junaku iz „Lica sa ožiljkom".

Na MESAM-u je osvojio tri nagrade, a plivao je bio i u glumačkim vodama - pojavio se u „Davitelju protiv davitelja", kao i ostvarenju „Brod plovi za Šangaj". Njegova numera „10 godina" smatra se vanvremenskim hitom.

Jednom prilikom, on i Rambo Amadeus „ukrstili su pesnice". Boks-meč je bio i te kako propraćen, a dogodio se pošto je Minimaksu kazao da bi „sa svakim narodnjakom ušao u ring", prenosi „Kurir". Amadeus mu je tada, pak, ponudio javni okršaj, a ostalo je istorija. Isti se dan-danas „vrti" na društvenim mrežama.

U jeku karijere bio se i povukao, a svojevremeno, poželeo je i da postane stanar kuće „Velikog brata". Ta mu se želja, pak, nije i ostvarila.

„Ne zavirujem u tuđ lonac, novčanik i krevet!"

- Prvi put su me iz „Emotiona“ zvali 2009, na dan početka „Velikog brata“. Pre godinu i po dana su me ponovo zvali, a ove godine su sa mnom stupili prvi put u kontakt 16. februara. Proteklih mesec dana nekoliko puta smo se čuli. Sećam se veoma dobro imena čoveka iz produkcije „Emotion“ koji mi je rekao: ”Ajde, Toni, da zaradiš pare”. Ugovori koje učesnici potpisuju su užasni i ja sam, kad sam ih video, još uvereniji da nikada ne bih učestvovao u rialitiju. Uostalom, u tuđ lonac, novčanik i krevet ne zavirujem, pa ne želim ni da to drugi meni rade. Moja duša, osećenja i intima nisu na prodaju - objasnio je bio Toni, uprkos šuškanjima da navodno nije prošao testove za ulazak u rijaliti vilu, te da mu je zato sve to propalo.

Prijateljstvo s Arkanom

Toni, kao i Dušan Prelević, te Oliver Mandić, Željka Ražnatovića Arkana poznavali su još iz rane mladosti, prenosi „Informer". Bili su i ostali prijatelji, dovoljno dobri da je, prema Minimaksovim starim tvrdnjama, Montano odbio poziv za gostovanje u njegovoj emisiji kad je bio u žalosti zbog Arkanove smrti.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima


Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike