Maša Milovanović pobednica najvećeg dečjeg festivala u Evropi: "Nečujna pesma" ima i važnu posvetu

22.05.2024

11:04

0

Danijel Alibabić jedan je od autora numere

Maša Milovanović pobednica najvećeg dečjeg festivala u Evropi: "Nečujna pesma" ima i važnu posvetu
Maša Milovanović - Copyright Privatna arhiva

Mlada Maša Milovanović nakon raznih nastupa u zemljama širom sveta sa svojom kompozicijom "Nečujna pesma" i evrovizijskim natupom, donela je pobedu Srbiji na jednom od najvećih dečjih manifestacija u Evropi, u Banja Luci, na jubilarnom 30. "Đurđevdanskom festivalu" pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srpske, Milorada Dodika.

Maša je od 23 takmičara i 23 novih kompozicija odabranih od žirija odnela pobedu zajedno sa svojim timom ljudi, na čelu sa Danijelom Alibabićem, Nemanjom Mihajlovićem i Natalijom Pavićević koji su autori kompozicije.

Foto: Nemanja Milovanović
Maša Milovanović i Danijel Alibabić

U prelepom aumbijentu, prepunoj hali Borik i fenomenalnoj sceni, publika a najviše, deca su imali priliku da uživaju u 23 različitih pesama i nastupa, od kojih se Maša izdvojila i zaslužno odnela pobedu. Možda je bilo nekih nepravilnosti i ljudi na koje ne treba trošiti reči, ali organizacija festivala je bila odlična. Maši je ovo možda bio najveći izazov i najlepši nastup jer je svoju numeru "Nečujna pesma" uz blagoslov svih roditelja, posvetila "Anđelima iz Ribnikara''. Želela je da ovim nastupom pošalje svima jasnu poruku da treba jedni druge da čuvamo ali da nikada ne zaboravimo te male anđele.

Foto: Nemanja Milovanović
Maša Milovanović

Ovaj festival će se sigurno pamtiti kao jedan od značajnijih za nju, jer je sa puno emocije izvela ovu pesmu i ceo nastup.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike