„Ne smem s tobom, kume, ćelave ti gume..." Bugarka koja je ovo pevala pre dve decenije gorela na Grandovoj sceni: Ovako danas izgleda (FOTO)

20.05.2024

09:30

0

Iako se u jednom momentu malo povukla sa scene, nije i okačila mikrofon o klin

„Ne smem s tobom, kume, ćelave ti gume..." Bugarka koja je ovo pevala pre dve decenije gorela na Grandovoj sceni: Ovako danas izgleda (FOTO)
Reni i Era Ojdanić - Copyright Printscreen Grand parada

Bugarka Reni, čije puno ime glasi Reni Aleksandrova Gajtandžijeva, za koji dan puni 55 godina. Dvehiljaditih žarila je i palila i domaćom scenom, rame uz rame s Erom Ojdanićem, s kojim je snimila pesmu „Mercedes" koja se i danas sluša.

Bila je riđa i muškarci su gubili razum zbog nje.

Gde god bi se pojavila, stvarala je opštu pometnju. Sa albuma koji je bila izdala za Grand produkciju, sa druge strane, posebno se istakla numera „Slobodna sam kao ptica".

 

 

Posle niza nastupa, turneja, Reni se povukla sa domaće scene. Od pevanja, meutim, nije odustala - tamošnjem se tržištu maksimalno posvetila i još uvek uživa u velikoj popularnosti, prenose mediji.

 

 

Vremenom se, takođe, nije i mnogo promenila. Često joj pišu da je sve zgodnija, plavuša je i mahom onlajn, osim poslovnih, deli lepe detalje s putovanja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike