Dve godine od smrti Igora Starovića: Kao da je predosetio svoju smrt, a najveću želju nije ostvario

17.05.2024

20:18

0

Mnogi su i danas tužni kad se sete njega i njegovog odlaska

Dve godine od smrti Igora Starovića: Kao da je predosetio svoju smrt, a najveću želju nije ostvario
Igor Starović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten", preminuo je na današnji dan pre dve godine. 

Igor je imao 56 godina u trenutku kada je preminuo, a kako se tada navodilo, borba za njegov život trajala je nekoliko dana, a navodno mu je pukla aorta. 

Njegova prijateljica Jelena Ristić Štefanec bila je jedna od poslednjih koja je komunicirala sa Igorom. Kako je ispričala, on joj se javljao iz bolnice, pričali su o prošlosti i tome kroz šta su prošli, a otkrila je i šta je bila pevačeva neostvarena želja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Igor Starović

- Komentarisao je moju ćerkicu i rekao mi da sam srećnica što sam se ostvarila kao majka, da mu je neostvarena želja ostala da ima dete i čuje kako mu ono kaže: „Tata". Pričao mi je potišteno: „Kakav je ovaj život, brzo prođoše dani, a najveća želja mi se nije ostvarila." - ispričala je tada Jelena. 

Igor je iza sebe ostavio tri brata, otac mu je preminuo davnih dana, a majka mu je umrla 2016. godine i to na dan njegovog rođendana. 

Jelena priznaje da je imala utisak da je Igor predosetio svoju smrt.

- Nije baš bio srećan u poslednje vreme, kao da je predosetio da će se ovo desiti. Delovao je potišteno iako ništa nije davalo naznake da mu se bliži kraj. On je uvek bio u fazonu da je naša generacija zaboravljena. Patio je što je zapostavljen zbog ove današnje muzike, ovih šou-programa. Upitao me je tada kad sam ga srela: „Kada ćemo ponovo da zablistamo?" Takođe, tištilo ga je to što se nije ostvario kao otac. Obožavao je decu, želeo je da ima dete, ali, eto, takva mu je sudbina bila - ispričala je Jelena tada za "Republiku".

G.G./ATAImages
Igor Starović

Od Igora su se posle vesti o njegovog smrti oprostile Dragana Mirković, sa kojom je imao duet, pa Lepa Brena, Katarina Grujić, Maja Nikolić, Zorana Pavić ali i voditeljka Dragana Katić sa kojom je pre više od dve decenije bio u vezi.

Igor je sahranjen 21. maja 2022. godine na groblju Lešće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike