„Tresem se... Obeležio je najlepši deo moje mladosti" Poznati se opraštaju od Igora Starovića (FOTO)

17.05.2022

18:23

0

Smrt pevača mnoge je ostavila u suzama

„Tresem se... Obeležio je najlepši deo moje mladosti" Poznati se opraštaju od Igora Starovića (FOTO)
Igor Starović (1) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Igor Starović, frontmen „Divljeg kestena", preminuo je danas posle kraće bolesti. Pošto mu je pukla aorta, prema medijskim napisima, danima je trajala njegova borba za život. U jednom trenutku se osećao bolje, ali kasnje je, na veliku žalost, došlo do velikog pogoršanja njegovog stanja, te smrti koja je i brojne njegove kolege ostavila u suzama.

- Pola dana sam plakala, uopšte mi nije dobro. Ne mogu da shvatim da je preminuo tako mlad i predobar čovek. Legenda. Baš smo bili bliski, radili turneje i nastupe. Pre dvadesetak godina je u Prokuplju propao kroz binu. Tada smo imali zajednički nastup i tu sam ga obilazila u bolnici. Tada se zabavljao sa Brankom Katić... Mnogo dobar lik i neiskvaren. Ne mogu da verujem da takva sudbina zadesi dobre ljude - ispričala je Maja Nikolić, pa dodala:

- On je krio od čega je bolovao, nikog od nas sa kojima je bio u kontaktu nije obavestio o bolesti. To je Igor. On je sve nosio na nogama, sve je nosio muški i baš mi je teško. On je obeležio početak moje karijere i najlepši deo moje mladosti. Bio je veliki drug i veliki čovek. Mnogo mi je teško. Samo me zanima kad će ove smrti da prestanu, sve dobri i mladi ljudi odlaze, strašno - zaključila je pevačica za „Pink.rs".

Maja Nikolić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Edin Škorić je poslednju objavu na Fejsbuku posvetio upravo preminulom pevaču, kog je svojevremeno spasao - u periodu kada su zajedno učestvovali na „Farmi", o čemu možete čitati OVDE.

- Malo ko mi postao toliko drag za tako kratki vremenski period. Malo ko ima takvu dušu kao on. Malo ko ima takvo znanje o skoro svemu. Nesebično delio ono što je znao. Beskrajno zanimljiv, beskrajno divan. Igor Starović - napisao je Škorić „namerno velikim slovima".

Facebook screenshot / eskoric
 

Čeda Čvorak i Igor, su, inače, bili prijatelji još devedesetih. Danas, član sastava „Luna" ostao je u šoku pošto je saznao za tužne vesti.

- Kakva tužna vest. Nismo se videli dugo, bilo smo u odličnim odnosima, jedan čestit, normalan momak. Znate ono kad kažu: „Momak na mestu", e, to je on. Imao je velike hitove, ne znam da li danas postoji ekvivalent hita „Zorane, Zorane". Obeležili su jedno vreme, u Centru „Sava" kad su imali koncert kad su bili u špicu to je bila pomama. Nikad nije bio nametljiv, kulturan, obrazovan čovek i žene su ga volele. Visok, markantan, bilo ga je teško ne voleti - objasnio je za „Republiku".

Jelena Lalović takođe je skrhana bolom.

- Nas dvoje smo iz istog vremena, bio je divan čovek i kolega. Pre oko godinu dana smo zajedno bili na snimanju jedne emisije, nije mi pomenuo da ima zdravstvene probleme. Moraću da pozovem njegovu porodicu i da izjavim saučešće. Neizmerno mi je žao, u šoku sam - naglasila je ona za „Alo".

Zorana Pavić ne prestaje da se trese.

Zorana Pavić ATAImages/ A.A.
 

- Tresem se. Nemam reči, nemam snage da pričam, moj kum, zemljak, pevačina. Bili smo u Sarajevu poslovno. Nije mi dao da se uhvatim za novčanik ni kafu da platim. „Kumo, pored mene živog nećeš plaćati ništa" - ispričala je pevačica za „Srbiju Danas".

- Bio si moj idol i omiljeni pevač. Poznavati te bila je privilegija. Putuj sa anđelima - poručila je putem Instagrama Katarina Grujić, uz staru, zajedničku fotografiju sa Starovićem.

Katarina Grujić Instagram screenshot / katarinagrujic.doll
 

Instagram „stori" pevaču je posvetila i Lepa Brena.

Instagram screenshot / lepabrenaa
 

Željko Samardžić se takođe prisetio nekih minulih dana, koje je proveo sa Starovićem.

- Žao mi je još jednog odlaska dragog kolege. Devedesetih godina smo se zajedno borili za svoje mesto na estradnom nebu. Igor je bio odličan pevač i divan kolega. Uvek smo se lepo družili, posebno na muzičkim manifestacijama... On je bio izuzetno duhovit i obrazovan, mnogo je voleo muziku. Neka mu je večna slava - istakao je za „Grand onlajn" on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike