Malo je falilo da im Jelena Rozga bude snaja: Stjepan Hauser pokazao roditelje (FOTO)

02.04.2024

19:36

0

Bitne datume provode na okupu

Malo je falilo da im Jelena Rozga bude snaja: Stjepan Hauser pokazao roditelje (FOTO)
Stjepan Hauser - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Poznati violončelista Stjepan Hauser pored brojnih svetskih turneja nalazi vreme i za svoje najbliže. Tako je on nedavno Uskrs proveo u porodičnom domu, a potom lepe trenutke podelio na društvenim mrežama. 

Naime, Hauser je pozirao sa svojim roditeljima, Marijom i Mariom, dok su u rukama držali uskršnja jaja i tim putem pratiocima čestitao praznik. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

Kao što je i poznato, Hauser je veliki ljubitelj ženskog pola, ali i dalje nije pronašao devojku sa kojom bi otišao pred oltar. 

Mnogi su mislili da će to biti Jelena Rozga sa kojom je uplovio u vezu 2015. godine i već naredne su se verili. Međutim, dok su svi čekali njihovo venčanje, oni su umesto lepih vesti saopštili da se rastaju.

Ipak, Hauser i danas ima samo lepe reči o bivšoj devojci. 

- Veza s njom bila je fenomenalna, trajala je dve godine. Predivan period mog života, i uvek ću našu vezu imati u lepom sećanju. Upoznali smo se u "West Inn-u", bio je izbor za "Miss Universe". Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila draža od svih misica. I tako je sve krenulo - rekao je Hauser gostujući u epizodi "Knjazališta".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike