"To su bili najgori dani u mom životu"! Zvezda "Igre prestola" o razvodu od muzičara: Zbog dece sam osećala krivicu

16.05.2024

23:15

0

Priznala je i da je mrzela što je "izgubila identitet" i postala samo supruga

"To su bili najgori dani u mom životu"! Zvezda "Igre prestola" o razvodu od muzičara: Zbog dece sam osećala krivicu
Džo Džonas i Sofi Tarner - Copyright Profimedia

Sofi Tarner, zvezda serije "Igra prestola", progovorila je o rastanku od muzičara Džoa Džonasa, koji je zahtev za razvod predao u septembru 2023. godine.

Ona je sada prvi put ispričala kako se osećala povodom svega i priznala da joj je najteže bilo zbog njihove dve ćerke.

- Mislim da su to bili najgori dani u mom životu. Bilo je dana kada nisam znala hoću li uspeti da se izborim. Nazvala bih svog advokata i rekla mu: "Ne mogu to da učinim. Jednostavno ne mogu". Nikada nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe. A onda sam se podsetila da se borim za svoju decu. Kad mi neko kaže:"Učini to za svoju decu", ja to onda i uradim. Ne mogu zbog sebe, ali naći ću snage za njih - priča Sofi.

Osećala sam krivicu

U vreme razvoda, Sofi je bila u Velikoj Britaniji, gde je snimala seriju, dok su njene ćerke bile sa ocem u Americi. 

Nakon saznanja da se razvode, počela su razna šuškanja o razlozima, pa je jedan bio i to da glumica previše izlazi u provod.

Profimedia
Džo Džonas i Sofi Tarner

- Po ugovoru sam morala da budem na setu još dve nedelje, tada nisam mogla da odem. Deca su mi bila u Americi i nisam mogla da odem kod njih jer sam morala da završim snimanje. A onda su svi ti članci počeli da izlaze. Bilo je jako bolno jer kao majka osećaš krivicu. Stalno sam morala da govorim sebi da ništa od toga nije istina i da sam dobra mama - priča Sofi i dodaje:

- Nejpomljivo mi je kako ljudi mogu da izmisle razna sra*a samo na temelju fotografije. Slika može govoriti hiljadu reči, ali to nije moja priča. Osećala sam se kao da gledam film o svom životu, koji nisam napisala niti producirala niti u njemu glumila. Bilo je šokantno. Još uvek sam u šoku.

Tejlor Svift 

Tokom sudske borbe sa Džoom, Sofi nije imala gde da živi, a onda joj je pomogla prijateljica Tejlor Svift, koja je pozvala glumicu da bude u njenom stanu u Njujorku sa decom, dok ne reše situaciju oko starateljstva.

Profimedia
Sofi Tarner

- Tejlor je za mene heroina. Nikada nikome nisam bila toliko zahvalna kao njoj jer je uzela moju decu i mene, pružila nam dom i siguran prostor. Ona stvarno ima zlatno srce - ispričala je glumica.

Zvali su nas suprugama

Podsetimo, Džo i Sofi počelo su da se zabavljaju 2016. godine, a samo godinu dana kasnije ju je zaprosio. U Las Vegasu su se venčali 2019. godine, a potom imali raskošno venčanje u Francuskoj. 

Međutim, odmah posle venčanja desilo se nešto što je Sofi jako mrzela.

- Nakon venčanja postala sam samo supruga Džoa Džonasa. Uvek su nas nazivali suprugama, a ja sam to mrzela - ispričala je glumica u velikom intervjuu za britanski "Vog". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike