Sofi Tarner ne staje posle razvoda: Prvo uhvaćena da se ljubi sa britanskim aristokratom, a sad i sa devojkom i to nasred ulice! (FOTO)

17.12.2023

08:00

0

Glumica baš uživa u samačkom životu

Sofi Tarner ne staje posle razvoda: Prvo uhvaćena da se ljubi sa britanskim aristokratom, a sad i sa devojkom i to nasred ulice! (FOTO)
Sofi Tarner - Copyright Profimedia

Sofi Tarner, zvezda "Igre prestola", i muzičar Džo Džonas razveli su se ove godine, pre samo nekoliko meseci, a glumica već uživa u samačkom životu.

Ona je nedavno uhvaćena kako se ljubi nasred ulice sa britanskim aristokratom Peregrinom Pirsonom, a sad je, ponovo na ulicu, uslikana kako se ljubi sa nepoznatom devojkom. 

U pitanju je bila njena prijateljica Tabita Doerti, a iako je poznato da su njih dve drugarice, mnogima je bilo čudno da se baš tako pozdravljaju. 

One su prethodno uživale u šopingu u poznatom delu Londona, da bi potom sele na kafu, a rastanak je očigledno, sudeći po fotografijama, bio baš nežan. 

Sofi se, inače, nije oglašavala od razvoda sa Džoom i drame koju su prošli zbog dece, a poslednji put su to učinili zajedničkim saopštenjem, gde su otkrili da su postigli dogovor

Profimedia
Džo Džonas i Sofi Tarner

Početkom ovog meseca Sofi je uhvaćena sa Peregrinom, ali se o toj romansi još nije oglašavala, iako postoje fotografije na kojima se ljube i drže za ruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike