Džo Džonas i Sofi Tarner postigli dogovor oko dece: Nakon drame i skandala, oglasili se zajedničkim saopštenjem

12.10.2023

07:45

0

Svako od njih je dobio ono što je želeo

Džo Džonas i Sofi Tarner postigli dogovor oko dece: Nakon drame i skandala, oglasili se zajedničkim saopštenjem
Džo Džonas i Sofi Tarner - Copyright Profimedia

Džo Džonas i Sofi Tarner rešili su da se oglase zajedničkim saopštenjem, nakon što je postignut trenutni dogovor o zajedničkom starateljstvu nad njihovom decom.

Muzičar i glumica imaju dvoje zajedničke dece - ćerke Vilu (3) i Delfin, koja ima 15 meseci. Dogovor je postignut do početka 2024. godine.

- Nakon produktivne i uspešne medijacije, složili smo se da će deca provoditi jednako vreme u svojim domovima punim ljubavi, kako u Americi, tako i u Velikoj Britaniji. Radujemo se tome da budemo sjajni roditelji - stoji u saopštenju nekadašnjeg para.

Profimedia
Sofi Tarner i Džo Džonas

Ipak, ovaj dogovor koji su postigli je kratkog daha i važiće samo do 7. januara. S tim u vezi, obe strane će morati da podnesu pisani izveštaj i to do 23. decembra, gde će izneti i to kakav je odnos između njih dvoje u tom trenutku.

Do medijacije je, inače, došlo nakon što je Tarnerova tužila bivšeg supruga, navodeći da je Džo namerno zadržao dečije pasoše, kako oni ne bi mogli da se vrate u Englesku sa njom.

Ubrzo potom je Džo izdao saopštenje, gde je demantovao njene tvrdnje, verujući da su imali plan kako da rade zajednički.

Profimedia
Sofi Tarner i Džo Džonas

Nedugo potom, napravili su trenutni dogovor da deca ostanu u Njujorku. No, sada će, kako je i dogovoreno, svako dobiti ono što želi. 

Podsetimo, Džo Džonas je 5. septembra podneo zahtev za poništenje braka, nakon što su u njemu proveli pet godina. On je naveo kao razlog nepremostive razloge. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike