„Mislim da bi Desingerica pokidao na Evrosongu!" Teya Dora objašnjava zašto, a evo i kakvog je on stava

16.05.2024

08:30

0

Ona je ove godine, inače, osvojila 17. mesto na prestižnom takmičenju

„Mislim da bi Desingerica pokidao na Evrosongu!" Teya Dora objašnjava zašto, a evo i kakvog je on stava
Teya Dora, Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ovogodišnja predstavnica Srbije na „Evroviziji", pevačica Teodora Pavlovska koja se proslavila kao Teya Dora, osvojila je 17. mesto na pomenutom muzičkom takmičenju sa pesmom „Ramonda". Upitana koga bi iduće, 2025, zemlja trebalo da pošalje po njenom mišljenju, otkrila je da se složila sa svojim producentom - da bi Dragomir Despić Desingerica odlično prošao na toj velikoj sceni.

- Pričala sam baš sa mojim producentom o tome i on je isto rekao da misli da bi Desingerica pokidao. Slažem se - počela je na radiju „S" Teya, pa nastavila o tome kakvu to on energiju ima, ali i da bi ipak morao malo da ublaži svoj šou koji se sastoji od gađanja publike čarapom, „krštenja" patikom...

„On vrlo dobro zna šta radi!"

Teya Dora, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne verujem da će to raditi na „Evroviziji", ali mislim da je neko ko je posvećen onome što radi. Koliko god to možda sada ljudima zvučalo: „Ma on radi šta mu padne na pamet", ja apsolutno mislim da to nije istina. Jako dobro zna šta radi, dobro razume ovaj posao i biznis - istakla je onda i zaključila rečima:

- Autentičan je i, zvučaće čudno, iskren, po meni u svojim izvedbama. On ako to spakuje malo drugačije, suptilnije, da, mislim da je to ta luda energija. To je prejaka energija, koju on ima.  

Desingerica je, podsetimo, malo pošto je Teya Dora pobedila na „Pesmi za Evroviziju", kazao na svom Instagramu kako će se „tamo pojaviti tek kada samo publika bude birala predstavnika".

Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Već tri dana me ljudi neprestano pitaju za „Evroviziju". Ne znam da li bih se prijavio za to, zato što mislim da te stvari treba publika da odluči, ne žiri. Kad bude publika odlučivala, onda ću se prijaviti. I kad budem imao vremena, normalno, za sada ne - izjavio je, između ostalog, on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike