„Nisam očekivala da će pobediti Švajcarska!" Sanja Vučić otvoreno po završetku Evrovizije: Teya Dora nas je predstavila na pravi način!

12.05.2024

19:04

0

Izuzetno je ponosna na koleginicu sa scene

„Nisam očekivala da će pobediti Švajcarska!" Sanja Vučić otvoreno po završetku Evrovizije: Teya Dora nas je predstavila na pravi način!
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/M. M.

Pevačica Sanja Vučić po završetku „Evrovizije 2024" koja se odvila u Malmeu priznaje da posle dužeg vremena nije uspela da pogodi ko će pobediti. Plasman predstavnice Srbije, Teye Dore, smatra dobrim i veoma je ponosna na nju.

Tokom razgovora s jednim medijima, takođe, nije mogla da se ne seti i godine kada je ona bila „u njenim cipelama".

- Naravno da sam ispratila „Evroviziju", poludela sam što nisam mogla da odgledam kako treba. Nisam očekivala da će pobediti Švajcarska, ovo je prvi put u proteklih sedam godina da sam promašila ko će biti pobednik. Više bih volela da su pobedili susedi iz Hrvatske, navijala sam za Bejbi Lazanju. Divno je što su mu organizovali veliki doček, zaslužio je, stvarno se trudio. Bio je neverovatan i vidim da mu je to bila životna želja - počela je ona, pa se potom osvrnula na Teyu Doru i o njoj govorila samo u superlativu.

Teya Dora, Profimedia
 

- Prezadovoljna sam, zauzela je sasvim zavidno mesto. Ponosni smo na nju, mada ja uvek očekujem pobedu. To više nije ni do nas. Najvažnije je da je ona svoju zemlju predstavila na pravi način - naglašava Sanja.

Potom, dotakla se i bodovanja, te toga što smo mi komšijama dali 12, a oni nama svega tri poena.

- Pa dobro, mi smo od publike iz Hrvatske dobili 12 poena, što je divna stvar, jer je to glas naroda - kazala je Vučićeva, a onda odgovorila i na pitanje da li bi ona danas-sutra krenula ponovo u trku za veliki trofej.

Sanja sa Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić, „Hurricane", ATAImages/ A. A.
 

- Sećam se kad smo nas tri dolazile (s „Evrosonga"), toliko budeš umoran, ali ti bude drago. Možda bih se ponovo prijavila, ko zna. Tu si stalno umoran - zaključila je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike