Marina Visković otvorila dušu: Tačno je, bila sam na korak do venčanja!

12.05.2024

18:15

0

Pevačica otkriva kako je prvi put ove godine uopšte i poželela da se uda

Marina Visković otvorila dušu: Tačno je, bila sam na korak do venčanja!
Marina Visković - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Marina Visković, progovorivši o svojoj privatnosti, otkrila je u okviru jedne emisije kako je prvi put poželela da se skrasi. Dosad, kaže, o tome nije maštala.

Vremenom, očito, mnogo šta se promenilo, iako je i dalje sama.

- Moj pogled na to se promenio. Uvek sam pričala da ne želim, ali možda sam ove godine prvi put poželela. Poželela sam da nađem tu svoju drugu polovinu, to je vrlo značajno za mene, jer sam uvek od toga bežala. Videćemo šta će se dešavati, sigurna sam da su ova i naredna godina moje - počela je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", pa je potom dodala da je i predugo sama, ali da zbog toga ne očajava.

- Predugo sam sama, prirodno je da se to pojavi, ali naravno, neću biti očajna ako se ne pojavi. Super mi je samoj sa sobom, nikad mi nije dosadno, dani su mi ispunjeni i imam veliku sreću i privilegiju da imam fenomenalne prijatelje - objasnila je pevačica.

 

 

Marina je onda priznala i da jeste ranije bila na korak do venčanja.

- Bila sam, to je tačno, ali da biste došli do toga, da vaš izbor bude zaista pravi, morate imati određene godine. Nekima se posreći sa 20 da upozna svoju srodnu dušu, meni nije, ali smatram da nas grade neka iskustva i dovode do onoga što mi zaista želimo. Da bismo imali iskustva, moramo da imamo i promašaje i dobre odluke, potrebno je vreme za to. Tačno znam da me čeka ono što želim, zato ništa nisam forsirala, znam da kada budem to ostvarila, da će biti onako kako sam zamislila ili neće ni biti. Zlatna kočija može da ti dođe par puta u životu, samo je važno da si tada ti dobro sam sa sobom, da budeš u tvojoj pravoj energiji. Dosta sam radila na sebi, nisam želela da biram neke partnere dok nisam bila dobra sama sa sobom. Iz raznih nesvesnih procesa pravite neke prijateljske, emotivne veze - izjavila je Marina.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike