"Imala sam bend sa Adilom, a onda je on odlučio da ode": Pevačica progovorila o odnosu sa kolegom

25.11.2023

22:32

0

Nakon njihovog benda počela je da nastupa sa Blizancima

"Imala sam bend sa Adilom, a onda je on odlučio da ode": Pevačica progovorila o odnosu sa kolegom
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je priznala da je karijeru započela na nagovor njene školske prijateljice Marine Visković. Naime, njih dve su zajedno išle u školu u Zemunu, a jedne večeri Marini je bila potrebna zamena u diskoteci u kojoj je nastupala. 

- Bila sam zakleti protivnik narodnjaka, svirala sam violinu, slušala sam neke pesme koje sada ne mogu da zamislim. Mene je Marina Visković pozvala, ona je tada već radila sa 15 godina, mi smo zajedno išle u srednju školu. Trebala joj je pevačica koja će da je zameni, ja joj kažem da ne znam ni pet pesama, od straha sam pevala iza klavijature i tako je sve krenulo.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ubrzo je osnovala bend i to sa Adilom Maksutovićem sa kojim je i danas u dobrim odnosima.

- Tada sam upoznala Adila, on je tada počeo da peva i napravili smo bend. Imali smo Gavrila pevača, Adil i ja. To je funkcionisalo dve-tri godine i onda je Adil odlučio da snimi album, pa se izdvojio. Mene su uzeli „Blizanci“ i niko se nije ljutio, bili smo srećni kada vidimo da Adil ima poster svoj i danas smo jako dobri - ispričala je pevačica u emisiji "Ispovest".

Podsetimo, Aleksandra je nedavno govorila i o tome da je na početku svoje karijere vrlo malo zarađivala, da su se svi oko nje pitali zašto uopšte radi. 

- To je bila neka sića koju sam trošila na odeću i još mi mama doda, pa me pita što ja pevam ako nema zaradu, a ja sam joj rekla ‘mama, ja volim da pevam’. Rekla mi je da sam je tada kupila tom rečenicom - rekla je Aleksandra u pomenutoj emisiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike