Marina Visković otkrila kako je jednom zapalila kuhinju: Imam raznih strasti, ali spremanje hrane definitivno nije jedna od njih!

18.03.2023

14:35

0

Pevačica priznaje da se u ovoj prostoriji nikako ne snalazi i da joj je najpraktičnije da se hrani po restoranima

Marina Visković otkrila kako je jednom zapalila kuhinju: Imam raznih strasti, ali spremanje hrane definitivno nije jedna od njih!
Marina Visković - Copyright ATAImages/M. M.

Marina Visković istakla je tokom jednog gostovanja kako se u kuhinji nikako ne snalazi. Štaviše, pošto je otišla kod Stanka i Stanoja Budimkića u „Duplo zadovoljstvo", koje se prikazuje na televiziji „Blic", ispričala je kako je jednom i zapalila kuhinju, pošto nije znala šta radi - jer je kuvanje nikada nije zanimalo i najpraktičnije joj je da se hrani po restoranima, bez obzira na to što je veliki pobornik maksimalno zdrave prehrane.

- Ne da se ne snalazim, nego me to nikada nije zanimalo. Mene to da zanima ja bih se udubila i ja bih to znala, ali me stvarno nikada nije zanimalo. Uopšte nemam talenta za kuhinju, zapravo, jednom sam čak i zapalila kuhinju. Samo što dalje ringlu od mene, ja se plašim vrelog ulja više nego bilo čega, verujte mi - kazala je ona u pomenutoj emisiji, pa dodala:

„Stvari će možda da se promene kad se udam!"

- Mislim da stvarno moraš da voliš da spremaš stvari. Ja imam druge strasti, ali prema kuhinji stvarno ne... Ja živim sama i najjednostavnije mi je da odem u restoran i najpraktičnije. Za doručak pravim sebi ovsenu kašu i tako te neke stvari. Generalno se stavrno trudim da se hranim zdravo i da živim zdravo. Naravno, sutra kada budem imala porodicu i supruga kapiram da će situacija možda biti drugačija - naglasila je.

Pevačica, inače, ima brojne dobre navike, pored zdravih zalogaja.

 

 

- Rešila sam da svoj život potpuno dovedem u red. Ovaj moj posao definiše mene i diktira tempo i teško mi pada kada ne spavam noću. Trudim se radnim danima da legnem do deset u krevet. Svakog jutra treniram, imam dva treninga, osećam se umorno, iscrpljena sam. Treniram kik-boks i učim tehniku, kondiciju, oduvek sam ga volela i presrećna sam što se bavim time sada. Posle toga idem na trening na kom dižem tegove, radim malo težine, oblikovanje tela, grupe mišića koje su svima potrebne - pričala je dok se sa domaćinima šoua trudila da kod njih nešto lepo pripremi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike