Još jedan incident na "Evroviziji"! Policija ispituje slučaj holandskog predstavnika: Neće imati probe do daljeg! (FOTO)

10.05.2024

16:24

0

Sinoć je pokazao lični vid protesta

Još jedan incident na "Evroviziji"! Policija ispituje slučaj holandskog predstavnika: Neće imati probe do daljeg! (FOTO)
Copyright RTS printscreen

Sinoć je održano i drugo polufinale Evrovizije, kada je izabrano još 10 finalista, među kojima su bili i predstavnici Holandije i Izraela.

Meutim, holandski predstavnik Jost Klajn danas se nije pojavio na bini radi probe, iako je sa svim ostalim učesnicima stigao u Arenu, a o tome se kasnije oglasio i EBU, koji istražuju ovaj inicdent.

RTS printscreen
Jost Klejn

- Trenutno istražujemo incident koji nam je bio prijavljen, a koji uključuje holandskog izvođača. Neće imati probe do daljeg. Nemamo drugih komentara u ovom trenutku - izjavili su.

Spekuliše se da bi to mogao da bude vid protesta, s obzirom da je i na sinoćnoj konferenciji posle drugog polufinala bio pokriven zastavom dok je govorila predstacvnica Izraela.

On je ovo predstavio kao vid ličnog protesta, te mu je glava sve vreme bila prekrivena dok je Eden govorila, a onda joj je upao u reč kada je jedan novinar pitao:

- Smatrate li da ste sa sobom doneli opasnost po bezbednost drugih takmičara - pitao ju je i istakao da ne mora da odgovori, dok je umesto nje Jost rekao: "Zašto ne?".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike