Švajcarski predstavnik se predstavlja kao nebinarna osoba: Pred punom Arenom nastupao u suknji (FOTO)

09.05.2024

21:38

1

Značenje njegove pesme je posebno zanimljivo

Švajcarski predstavnik se predstavlja kao nebinarna osoba: Pred punom Arenom nastupao u suknji (FOTO)
ŠVAJCARSKA - Copyright RTS printscreen

Švajcarski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, pevač Nemo, nastupao je u drugoj polufinalnoj večeri. Ovaj nastup su svi čekali sa nestrpljenjem, s obzirom na to da pored hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanje, važi za jednog od najvećih favorita za pobedu.

Nemo se pojavio u roze suknji i patikama sa platformom, ali je stajling ostao u senci scenografije, koju je činio krug koji podseća na satelitsku antenu, a on se sve vreme vrteo po njemu.

Pesma koju je otpevao nosi naziv "The Code", a tekst govori o spoznaji samog sebe, tačnije da se ne oseća ni kao žena ni kao muškarac, te se i u životu predstavlja kao nebinarna osoba. On nije jedina osoba ovog opredeljenja, te je i tokom prve polufinalne večeri pažnju privukla predstavnica Irske, Bambi, čiji se performans danima komentariše.

Podsetimo, večeras će se predstaviti 16 država, a 10 najboljih odlazi u finale, koje će se održati 11. maja. Takođe, pored ovih takmičara, predstaviće se i tri države koje odlaze direktno u finale, odnosno Italija, Španija i Francuska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike