Petra je sada evrovizijska veteranka, ali to nije sve što ona zna: Samo da vidite kako je izgledala kad je tek ušla u šou! (FOTO)

10.05.2024

07:45

0

„Evrosong" je prvi put vodila 2013, a potom i 2016. godine

Petra je sada evrovizijska veteranka, ali to nije sve što ona zna: Samo da vidite kako je izgledala kad je tek ušla u šou! (FOTO)
Petra Mede - Copyright Profimedia

Petra Mede je ove godine, zajedno s glumicom Malin Okerman, voditeljka „Pesme Evrovizije", koja se održava u Malmeu, u Malme areni. Važi za evrovizijsku veteranku i publika ovog velikog takmičenja veoma je dobro zna.

„Evrosong" je prvi put vodila 2013, a zatim i tri godine kasnije. Jednu od voditeljskih palica  takođe je dobila i 2015, u okviru koncertnog programa „Eurovision Song Contest's Greatest Hits", organizovanog od strane EBU (Evropske radiodifuzne unije), a u produkciji BBC-ja, kad je obeleženo 60 godina ovog muzičkog šoua.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Mede (@thepetramede)

 

Društvo joj je pravio Grejam Norton.

Inače, Petra, rođena 7. marta 1970, švedska je glumica, plesačica, komičarka i voditeljka. Ogromnu slavu, prema podacima o njoj koji se mogu pronaći i onlajn, donela joj je „Pesma za Evroviziju".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Mede (@thepetramede)

 

Ima mlađu sestru, dve ćerke, diplomirala je filizofiju i francuski jezik, a plesnu karijeru naglo je stopirala s 20 godina zbog povrede leđa. Pre nego što se okrenula komediji, izvesno vreme je provela radeći kao turistički vodič u Stokholmu.

Kad je prvi put postala evrovizijska voditeljka, pre 11 godina, nosila je tek suptilno drukčiju frizuru, a drastično joj se promenio samo stil, što možete i sami zaključiti iz galerije koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike