"Mislila sam da je jedini izlaz dete!" Milica Dabović o greškama u ljubavi: Čekala sam do poslednjeg trenutka!

09.05.2024

10:19

0

Mnogo je plakala posle nedaća koje su je snašle

"Mislila sam da je jedini izlaz dete!" Milica Dabović o greškama u ljubavi: Čekala sam do poslednjeg trenutka!
Milica Dabović - Copyright M.M./ATAImages

Milica Dabović privlači pažnju sedme sile zbog brojnih kontroverzi, a kako je uvek isticala, u odabirima muškaraca je mnogo grešila.

Finansijski momenat joj kod partnera nije bio najvažniji.

- Treba ti vremena da upoznaš partnera. Nikada nisam gledala finansijsku stranu, sama sam uvek zarađivala novac i nikada mi to nije bio prioritet, što je možda greška. Kada je muškarac situiran onda je ostvaren i nema komplekse - smatra Milica, koja ima sina Stefana. U dečakovog oca, Mlica se mnogo razočarala.

Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV
Milica Dabović

 

- Požurila sam u tu vezu i htela sam dete sa dobrim čovekom. Ne mogu reći da je to bila ljubav, nažalost. Neka mi zamere, mislila sam da će me dete vratiti u normalu kada ostaneš bez dinara, kada partner pokuša da proda sve što može. Mislila sam da je jedini izlaz dete i da će to da me usreći, i bilo je tako iako sam prošla pakao i u trudnoći i posle toga - rekla je Milica kroz suze, otkrivši kada je rešila da zauvek stavi tačku na ovaj odnos.

- Čekala sam do poslednjeg trenutka. Toliko uvreda, batina, poniženja. Kada ostaneš bez dinara i oprostiš se od košarke. Otplakala sam sama sa sobom, bilo me je sramota sve to da prijavim, posle takvih uspeha koje sam imala u košarci. Danas, mogu da kažem da sam se iščupala - ispričala je Dabovićeva emisiji "Bez filtera sa Sarom Miom".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike