Bejbi Lazanja se oglasio nakon prolaska u finale: To je bio neverovatan prizor!

08.05.2024

19:12

0

Pevač se nada najboljem ishodu

Bejbi Lazanja se oglasio nakon prolaska u finale: To je bio neverovatan prizor!
Bejbi Lazanja - Copyright Profimedia

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, pevač Bejbi Lazanja, juče je obezbedio svojoj državi plasman u dalji tok takmičenja, te mu sledi još jedan nastup u subotu.

Izvođač je inače najveći favorit za pobedu, te svi polažu velike nade da će se Evrovizija sledeće godine organizovati posle dužeg vremena na Balkanu.

- Hvala svima na podršci! Najbolje mi je bilo kad sam video koliko ljudi pleše u isto vreme sa mnom! - poručio je on prvo, pa dodao:

Profimedia
Bejbi Lazanja

- To je bio neverovatan prizor! Nadam se da ćemo biti još bolji u subotu - dodao je.

Bejbi Lazanja je rekao i da se iskreno nada pobedi, kao i da će dati sve od sebe da Hrvatska prvi put pobedi na prestižnom muzičkom takmičenju.

- Presrećan sam kad vidim ove snimke koje mi šaljete i uzbuđenje koje ste juče proživljavali zajedno sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i idemo sad do kraja! - kazao je na kraju.

Region većinski ne učestvuje

Osim Hrvatske, u finale se plasirala i predstavnica Slovenije, kao i naša Teya Dora, dok Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Bugarska, Rumunija i Mađarska ne učestvuju ove godine.

Iako u veći država u regionu ne vlada veliko interesovanje za Evroviziju, sudeći po komentarima, prognozama kladionica, pregledima na Jutjubu... najveće su šanse da će se Evrovizija sledeće godine održati u Zagrebu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike