"Plašila sam se na početku!" Teya Dora pred Evrosong o emocijama! Otkrila i favorite

06.05.2024

22:53

0

Željno iščekuje nastup

"Plašila sam se na početku!" Teya Dora pred Evrosong o emocijama! Otkrila i favorite
Teya Dora - Copyright 24sedam/Vladan Mišić

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora nalazi se u Malmeu gde će sutra, 7. maja nastupiti u prvom polufinalu Evrosonga pod rednim brojem 2.

Pevačica je sumirala utiske sa prvih proba, a kako kaže, danas je imala malu tremu.

- Poslednji dani su protekli stvarno super, sad sam najzadovoljnija. Završili smo probu, malo sam se plašila na početku, priznajem, bilo je manje intimno nego što sam očekivala, a emotivna je pesma. Sad je stvarno sve došlo na mesto. Jako sam zadovoljna, jedva čekam nastup. Imala sam danas tremu, prvi put, ali to je pozitivna trema. Bilo je malo publike, medija, baš mi je bilo lepo. Ovo je bila najbolja proba dosad. Najbolje sam otpevala dosad, verovatno ikad. Dobili smo lepe kadrove - opisuje Teodora.

24sedam/Vladan Mišić
Teya Dora

 

- Ritual pred nemam, zatvorim se nekako sama sa sobom u mojoj glavi, pokušavam da se koncentrišem. To je teško, jer moram da slušam prethodnog izviđača koji nastupa pre mene, da bih znala kad tačno da izađem. Pokušavam da budem sa svojim mislima - nastavila je pevačica, i otkrila ko su joj favoriti:

- Favoriti su mi isti sve vreme. Ukrajina, Hrvatska, Italija, Slovenija, Francuska i Švajcarska.

Pavlovska je pre nekoliko dana proslavila rođendan u Malmeu, te je opisala kako se provela.

- Rođendan je prošao super. Bilo je radno prvo, posle smo imali žurkicu. Parti je bio sa delegacijama Hrvatske i Slovenije. Veselili smo se, bilo je stvarno lepo - kaže Teya Dora, koja obećava da će se potrudtii da na sceni pruži svoj maksimum.

ATAImages/ Antonio Ahel
Teya Dora

 

- Rekla sam sebi da moram da dam sve od sebe. Tek sad mi je to nekako kliknulo. Nenormalno sam mnogo radila za ovo. Mentalno mi se tu nešto promenilo, danas kad sam otišla na probu, kad sam prolazila kroz hodnik - zaključila je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike