"Momci ne stižu da mi prilaze!" Teya Dora o ljubavi pred Evroviziju, pa otkrila koju osobinu je nasledila od majke (VIDEO)

17.04.2024

20:39

0

Raste uzbuđenje pred put u Malme

"Momci ne stižu da mi prilaze!" Teya Dora o ljubavi pred Evroviziju, pa otkrila koju osobinu je nasledila od majke (VIDEO)
Teya Dora - Copyright 24sedam/Vladan Mišić

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora uskoro će nastupiti na Pesmi Evrovizije, koja se održava u maju mesecu u Malmeu, a večeras je po prvi put istupila pred medije posle pobede na domaćem takmičenju Pesma za Evoviziju '24.

Pevačica je prvi put otkrila i po neki detalj iz privatnog života, a opisala je i kako teku pripreme za nastup za pesmu "Ramonda".

24sedam/Vladan Mišić
Teya Dora 

- Toliko sam zatvorena u kući, a kad izađem imam neke probe, tako da stvarno ne znam gde bi stigli da mi priđu momci. Imala sam duge veze. Nije bilo bolno, gledam da odnos završim prijateljski. Vodim se onim da ako je bolno na početku, biće bolno i na kraju. Dobro, nije baš tako, ali bolje je da završim sve odnose na lep način - rekla je ona. 

Na pitanje koju osobinu je nasledila od majke, Teya Dora je odlučno rekla - upornost.

Pevačica nam je otkrila i da li se čula sa Anastasijom Ražnatović posle pobede na PZE, a šta nam je još rekla pogledajte u videu, u nastavku teksta.

Podsetimo, Teya Dora je posle prvog polufinala bila ubedljivi favorit za pobedu na nacionalnom takmičenju održanom u martu. Njena glavna konkurentkinja na ovom takmičenju bila je Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Kada je reč o velikom takmičenju u Švedskoj, isto će se održati 9, 11. i 13. maja 2024. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike