Eva Mendez o majčinstvu u četrdesetim: Nisam mislila da ću imati decu, sa 20 sam pila i pušila

03.05.2024

23:20

0

Glumica je često bila na meti komentara zbog trudnoće u zrelijem dobu

Eva Mendez o majčinstvu u četrdesetim: Nisam mislila da ću imati decu, sa 20 sam pila i pušila
Copyright Profimedia

Eva Mendez progovorila je o braku sa kolegom Rajanom Goslingom sa kojim je dobila dve ćerke, Esmeraldu Amadu i Amadu Li. Glumica koja je nedavno napunila 50 godina tvrdi da je sa ove tačke gledišta veoma srećna zbog toga što je decu dobijala u četerdesetim, te ističe da za to nije bila spremna u dvadesetim.

- Ne podležem pritisku društva. Šta god da poželim da učinim - učinim. Svakako nisam mislila da ću imati decu i biti kod kuće. Tako da sam jako srećna što je određeni muškarac ušao u moj život i naterao me da se predomislim o svim tim stvarima - rekla je.

Profimedia
Eva Mendez i Rajan Gosling

Eva se često nalazila na meti komentara svoje okoline zbog toga što se kao majka ostvarila u zrelijem dobu, ali ona smatra da je to bila "prava stvar".

- Kad sam sa 40 godina ostala trudna, drugima je to bilo strašno. A kad sam sa 42 godine opet ostala trudna, ljudi su mi govorili: "O, moj bože, bićeš tako umorna", ciljajući na to da treba dobijati  decu u dvadesetim - otkrila je za People, pa dodala:

Profimedia
Eva Mendez

- To je najgluplja stvar koju sam ikad čula. Usput rečeno, potrebno je samo malo više strpljenja. Mislim da u svojim dvadesetm nisam bila spremna za to, pila sam i pušila. Definitivno ne bih mogla da odgajam decu u bilo kom drugom razdoblju svog života osim sada - dodaje.

Zbog svojih naslednica odlučila je da napravi pauzu u karijeri i potpuno se posveti njihovom vaspitanju.

- Srećna sam što je ispalo kako je ispalo. Vidim svoju mamu kako stari, vidim sebe kako starim, vidim svoju decu kako rastu, osećam se tako zahvalno - navodi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike