Jovana Jeremić pokazala vilu sa bazenom: Voditeljka stiže da vežba, iako joj je kuća puna majstora (FOTO)

29.04.2024

17:29

1

Radovi su i dalje u toku

Jovana Jeremić pokazala vilu sa bazenom: Voditeljka stiže da vežba, iako joj je kuća puna majstora (FOTO)
Dragan Stanković i Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić uskoro će se useliti u vili nadomak Beograda, gde će živeti sa ćerkom Leom i novim partnerom Draganom Stankovićem.

Voditeljka svakodnevno objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, a sada je podelila kako izgleda unutrašnjost vile u Grockoj, te je na prvi pogled jasno da se radi o veoma luksuznoj kući.

Jovana je u prvi plan stavila veliki bazen u dvorištu, dok je okućnica još uvek radi. Ipak, njoj majstori ne smetaju, pa je pored njih vežbala na traci jer je veoma posvećena svom fizičkom izgledu.

Podsetimo, voditeljka ne žali novac kada je reč o uređenju doma, a uz to je i njen partner veoma imućan, te su samo za unutrašnje radove dali 70.000 evra.

- Nekretnina koja će nositi ime "Vila Jovana" bio je poklon koji je oduševio Jovanu i samim tim, Dragan joj je dao slobodu da njihov budući kutak opremi kako ona želi. Iako je ona bila spremna da finansijski učestvuje u opremanju, on joj to nije dozvolio, već je odrešio kesu i rekao joj da je njena briga samo da izabere i naruči. Ona je to shvatila dovoljno ozbiljno i za samo dve nedelje potrošila je 70.000 evra na nameštaj, belu tehniku, kupatilo, električne uređaje i oazu pored bazena - govori izvor za "Alo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike