Jovana Jeremić otkrila koliko plaća kućnu pomoćnicu: Pre ću zaraditi 300 evra na sat nego da oribam kupatilo!

30.04.2024

11:43

0

Ističe i da joj intimni odnosi sa partnerom nisu najvažniji

Jovana Jeremić otkrila koliko plaća kućnu pomoćnicu: Pre ću zaraditi 300 evra na sat nego da oribam kupatilo!
Jovana Jeremić - Copyright ATA Images/A.A.

Jovana Jeremić otvoreno govori o svakodnevnim aktivnostima, kući i detaljima koji intrigiraju medije, a tiču se njenog privatnog života.

Voditeljka je i ranije isticala kako ne obavlja kućne poslove, a kada je reč o novcu, vodi računa o njegovom trošenju.

- Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće novac svakog, bira u čije ruke ide i voli ljude koji ga poštuju, ali koji ne zavise od njega. To je filozofija koju me je moj otac naučio, kojeg su uvek htele pare. Uvek je govorio da novac ne sme da mi uzme dušu, da poštujem svaki dinar, da bi me pare volele. Milion puta mi se dešavalo da mi novac nije prioritet. Posao koji radim ne radim zbog novca, na televiziji sam godinama radila bez dinara, ali su pare izabrale da mi dođu u ruke jer su me uvek volele i vole me i dan-danas Tata mi je pričao i da su uvek imali para dok sam živela kod njih, a kad sam otišla, gomilica je počela da se smanjuje, ali dobro. Sad sam tu da im pomognem - izjavila je Jeremićeva, koja opisuje da je aktivna, odnosno da ne voli da miruje kod kuće.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

 

- Trudim se da ne provodim mnogo vremena u kući jer vreme u kući je izgubljen novac. Ja sam biznis-žena i za sat vremena više volim da zaradim 200-300 evra nego da oribam kupatilo i usisam kuću jer za to ću platiti ženu 600-700 dinara, jeftinije mi je tako - iskrena je Jovana, koja ne bi imala ništa protiv da radi sa partnerom, biznismenom Draganom Stankovićem.

- Možda bih mogla u međuvremenu na još jednu dodatnu platu kod Dragana. Što da ne, ja sam tip koji voli da radi, to uvek rado kažem. Nikad ne bih bila gladna i žedna, uvek bih našla posao da se neke parice zarade. Kad si sposoban, uvek se snađeš, poenta je da umeš da napraviš novac. Krenula sam od nule i umem da pravim novac - rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Jovana ističe kako joj intimni odnosi nikako nisu presudni.

- Za deset godina sebe vidim kao broj jedan u Srbiji, kao jednog kapitalistu, vlasnika nečeg svog. Biće tako, sigurna sam, pametnom dosta. Pored Dragana imam i redovan s**s i sigurnost i bezbednost. Nisam žena koja ide za strastima, nisam kao neke proste površne žene koje samo zanima s**s, da me razvali u krevetu. Džaba ako me razvali u krevetu, a nema za šta pas da ga ujede, ako je slabiji od mene, ne poštuje me, vara kad odem na posao. Pristajem do kraja života da me nikad ne razbije u krevetu, ali da mi pruži bezbednost, sigurnost i ljubav - naglasila je Jeremićeva za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike