Kako Nikola Rokvić provodi 1. maj! Već krenuo dalje, prolazi planinom, a pogled nestvaran: Za nas u haosu, ovo je raj

01.05.2024

09:44

0

Pevač ne može da odustane od svoje zacrtane rutine

Kako Nikola Rokvić provodi 1. maj! Već krenuo dalje, prolazi planinom, a pogled nestvaran: Za nas u haosu, ovo je raj
Nikola Rokvić - Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola Rokvić već deseti dan putuje ka Grčkoj pešaka na svom hodočašću do Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog, gde će se pomoliti za one obolele od raka.

Pevač je trenutno na planini Kukavica i prolazi ne tako jednostavan teren, ali nesumnjivo uživo i to baš danas, na Praznik rada.

- Idemo kroz šumu i naišao sam na dragog Miloša koji živi ovde, u ovoj netaknutoj prirodi. Evo pričamo malo o tome kakav je život u ovoj lepoti i planini "Kukavica". Evo kaže, koliko ima prednosti, naravno ima i mana. Ali ovaj vazduh, mir i cvrkut ptica za nas ljude koji živimo u onom haosu stvarno je raj - rekao je Nikola.

Njegov saputnik je otkrio i kojih životinja ima na planini.

- Vukovi i divlje svinje najviše. Od zmija tu su poskok, šarka i smukovi... Možda i naiđemo na neke, ali hladno je sad i još je jutro - govorio je Miloš, dok se pevač nadovezao:

- Eto tako ljudi, sad je malo promena terena, nema asfalta. Prija, a i spremao sam se za planine i visinske razlike i to mi je mnogo pomoglo - rekao je Nikola.

Podsetimo, pevač na ovom putu prikuplja i sredstva za renoviranje dela dečijeg odeljenja onkologije i kupovinu novog aparata, a kako je juče objavio, do sada je skupljeno 11 miliona dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike