Monika Beluči o detinjstvu njene ćerke Deve: Nije joj bilo lako, ali drži se!

01.05.2024

19:13

0

Pomenula i Tima Bartona

Monika Beluči o detinjstvu njene ćerke Deve: Nije joj bilo lako, ali drži se!
Copyright Profimedia

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, poslednjih godina privlači sve više pažnje jer je mnogi smatraju kopijom svoje prelepe majke.

Iako bi svako "na prvi pogled" rekao da Deva živi život iz bajke, Monika smatra da je njeno detinjstvo bilo i te kako izazovno, a onda je objasnila i kako se nosi sa ćerkinom popularnošću otkako je ušla u svet modelinga.

- Morate da prihvatite da vaša ćerka ima vlastiti život. I pokušajte, ako vas to brine, da se ne opterećujete je... Ali što se mene tiče, posebno uživam kada vidim Devu, strastvenu, kreativnu, živahnu - rekla je u intervjuu za Marie Claire, pa dodala:

Profimedia
Deva Kasel

- Ona dolazi iz porodice akrobata - a to smo mi. Njeno obrazovanje bilo je raštrkano između Italije, Brazila, Francuske…. Njeno detinjstvo nije bilo lako, ali dobro se drži i osećam da je srećna i to mene onda čini srećnom - s obzirom na to, ne oklevam da objavim njene fotografije na Instagramu.

Profimedia
Monika Beluči i Tim Barton

Na kraju, glumica se osvrnula i na svog partnera Tima Bartona, sa kojim će sarađivati i na njegovom novom filmu.

- Ako sam sa njim, to je pre svega zato što me njegova duša dira. Šta više, kad mi je ponudio ključnu ulogu u svom sledećem filmu, odmah sam pristala jer sam s njim, osim ljubavi, htela da podelim i radno iskustvo - rekla je za njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike