Vesna Dedić bez dlake na jeziku: Sa muškarcima sam više problema imala u poslu, nego privatno! 

25.07.2021

16:44 >> 16:24

0

Napravivši paralelu, objasnila je gde škripi, te kako je u svoja četiri zida s jačim polom izlazila na kraj

Vesna Dedić bez dlake na jeziku: Sa muškarcima sam više problema imala u poslu, nego privatno! 
Copyright Vesna Dedić ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić važi za odmerenu, svoju, ali i, između ostalog, ženu s izvesnom dozom ozbiljnosti. Upitana da li je zbog toga muškarcima nekada bilo teško da joj pariraju, naprave kompromis ili je uvek ona bila ta koja bi načinila prvi korak, na jednom prestoničkom događaju iznenadila je odgovorom.

Pročitajte još:

– Ja sam imala veći problem sa muškarcima u poslu, nego što sam imala sa muškarcima u privatnom životu. U privatnom životu, muškarci su se zaljubljivali u mene i onda je njima i meni bilo dobro. I nije tu bilo nekih kompromisa. Kada je došlo do momenta da je pametno napraviti kompromis, ja nisam bila ta i onda sam odlazila. Razvodila se, raskidala i tako u nedogled… A u poslu mi je bilo mnogo teže. Novinarstvo je i danas, bez obzira na to što postoji mnogo novinarki koje su izuzetne, muški posao – rekla je Vesna za „Blic”.

S druge strane, po pitanju negativnih komentara i borbe s istim – kaže da je od toga odavno digla ruke.

– Odavno se ne borim ni za šta. Samo se trudim da dam najbolje što mogu od sebe, bilo da pišem knjige, snimam emisiju, da volim, da se družim… Sada, da li će to nekome prijati ili ne, ja o tome ne mogu da odlučujem. Ali samo znam da mi bude lepo kada legnem u krevet i sebi kažem: „Dala sam sve od sebe. Bolje nisi mogla”.

Na pitanje da li joj se u životu nekad dogodilo da izgubi sebe, rekla je:

– Mislim da ne postoji čovek koji u jednom trenutku svog života nije na krilima ljubavi izgubio sebe. Prosto, ja sam napisala roman o tome i verujem da će devojke, žene, nažalost pronaći deo svoje priče. Ali ono oko čega sam se najviše trudila, jeste da će možda pronaći čitajući roman i način kako da se vrate sebi.

24sedam/Katarina Mihajlović

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike