Britni Spirs u jeku drame obrisala Instagram: Objavila kako ju je porodica povredila, pa nestala!

29.04.2024

23:20

0

Sve se odvilo ubrzo nakon što joj je naloženo da plati dva miliona dolara pravnih troškova nakon bitke koju je bila s ocem Džejmijem na sudu

Britni Spirs u jeku drame obrisala Instagram: Objavila kako ju je porodica povredila, pa nestala!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Ubrzo nakon što joj je bilo naloženo da plati i sudske troškove oca Džejmija Spirsa (od dva miliona dolara) posle dugog spora koji je imala s njim, pevačica Britni Spirs otvorila je za vikend dušu o tome kako ju je „porodica povredila" na Instagramu, bruje strani mediji, a onda je i izbrisala ovaj svoj onlajn profil. Kraj fotografije za koju je bila ispozirala samo u crnim tangama od čipke, ona je tvrdila kako „pravda nije zadovoljena", pa je potom u potpunosti nestala s pomenute društvene mreže.

Ovo joj, inače, nije i prvi put da bez ijedne reči napušta ovu platformu za druženje. Proteklog meseca je to već jednom uradila, posle niza zagonetnih objava kojima je bila uperila prstom u brojne „kritičare koji se njom bave".

Britni Spirs, Profimedia
 

- ...Porodica me je povredila. Pravda nije zadovoljena, nema je, niti će je biti - isticala je pred deaktivaciju, pošto se najpre požalila na bolove u leđima.

Potom, naizgled govoreći o svojim roditeljima, nastavila je rečima:

Lin Spirs, Profimedia
 

- Podignuta sam tako da dobro znam šta je dobro, a šta nije. Međutim, dvoje ljudi koji su me tome naučili su me i povredili... Dan-danas nisam dobila priliku ništa u lice da im kažem. Pišem svašta na Instagramu, ali mislim da ne bi bilo pametno da im se konkretno i obratim. Dete u meni zna koliko bi ih to pogodilo.

Džejmi Spirs, Profimedia
 

Na kraju, prenosi tamošnja štampa, naglasila je i koliko pati za svojim rodnim gradom.

- Nedostaje mi moj grad, volela bih da odem tamo, ali mi ne daju! - tvrdila je Spirsova, pa izbrisala svoj Instagram u roku od nekoliko sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike