Drama se nastavlja! Britni izdala knjigu, pa Džastin ide kod Opre da njoj da ispovest o svemu? Mnogi bi ovo pogledali!

07.02.2024

06:30

0

Kažu da mu se nimalo ne dopada što mu je zbog njenih memoara nova muzika pala u senku

Drama se nastavlja! Britni izdala knjigu, pa Džastin ide kod Opre da njoj da ispovest o svemu? Mnogi bi ovo pogledali!
Džastin Timberlejk - Copyright Profimedia

Džastin Timberlejk navodno je rešio da ode kod Opre Vinfri i njoj da veliku ispovest u jeku i dalje velike drame koja je nastala u javnosti nakon što su se memoari njegove nekadašnje devojke, Britni Spirs, pojavili na štandovima.

O ovome je već i mesecima unazad razmišljao, međutim, sada mu prema tamošnjim šuškanjima već i gori pod nogama - jer su mu noviteti na muzičkom planu baš pali u senku zbog svega iz knjige princeze popa, o čemu se i dalje priča i piše.

Opra Vinfri, Profimedia
 

- Nimalo mu se ne dopada kako se stvari odvijaju. Želeo je da njegova muzika bude u fokusu, da sama priča za sebe, ali to očito neće da se desi - tvrdi izvor za „The Sun", pa dodaje da on o velikom razgovoru s Oprom i te kako razmišlja, štaviše, da je na korak do istog.

Džastin Timberlejk, Profimedia
 

- Komentari koje je skoro imao na sceni samo su dolili ulje na vatru - kaže dalje insajder, dok pevačevi predstavnici i dalje ćute akonto ove priče.

Podsetimo, krajem januara Džastin je na svirci u Njujorku rekao:

- Iskoristio bih ovu priliku da se apsoluto nikome je*eno ne izvinjavam - da bi onda počeo s izvođenjem numere „Cry me a river", iz 2002, koja je inspirisana prevarom Spirsove i njihovim rastankom.  

Britni se, s druge strane, izvinila svima koje je „zgranula pišući i o njihovoj vezi".

- Takođe, opčinjena sam njegovom novom pesmom „Selfish" - poručila je na Instagramu dok su izvesni fanovi „strimovali" njenu pesmu umesto njegove, ali je to ubrzo i obrisala.  

Kada je još saznala šta je rekao na nastupu, bila je daleko oštrija:

Britni Spirs, Profimedia
 

- Neko mi je rekao da neko priča s*anja o meni okolo. Hoćeš na sud ili kući mami, da plačeš, kao poslednji put što si? Nije mi žao! - napisala je bila na pomenutoj društvenoj mreži, prenosila je i tamošnja štampa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike