Pevačev sin (3) pobedio leukemiju, pa izašao pred kamere da podrži tatu na sceni! Svi u suzama: Zdrav je, hvala Bogu, lep i veseo! (FOTO)

29.04.2024

10:40

0

Miroslav Mišić nije skrivao radost

Pevačev sin (3) pobedio leukemiju, pa izašao pred kamere da podrži tatu na sceni! Svi u suzama: Zdrav je, hvala Bogu, lep i veseo! (FOTO)
Miroslav Mišić Mijo - Copyright Printscreen „Nikad nije kasno

Miroslav Mišić Mijo nema koga nije raznežio pričom o sinu Lazaru, koji je proveo skoro godinu dana na jednoj klinici lečeći se od leukemije.

Takmičar šoua „Nikad nije kasno" iz sela Draksenića kod Kozarske Dubice, rešivši da lepe vesti podeli i uživo sa svima, upoznao je mališana s milionskim auditorijumom pa sve i rasplakao.

Miroslav Mišić Mijo, Printscreen „Nikad nije kasno
 

U prethodnoj emisiji, inače, on je saopštio da je njegov naslednik izašao iz bolnice. Sada, mali Lazar u pratnji majke došao je da ga podrži na sceni, što je bilo veoma emotivno.

- Lazar je, hvala Bogu, zdrav, lep i veseo. Eh, srce moje lepo – prokomentarisao je Žika Jakšić dok je Lazar slao poljupce svom ocu koji je stajao na sceni.

Lazar Mišić, Printscreen „Nikad nije kasno
 

- Čula sam da ti je sinu bolje i aplauz za to. To je u stvari najdivnije od svega. Mali se zove Lazar i, koliko ima godina? – pitala je Neda Ukraden, a Mijo je ponosno odgovorio da njegov sin u maju puni tri.

- Lazar je zaslužio svu našu ljubav i tvoju, naravno. Neka mu Bog da zdravlje i srećno detinjstvo, a ja sam čula da ti osim što si biznismen i što se baviš građevinarstvom, ti si u stvari vrsni i pravi muzičar. Nisam do sada imala prilike da te čujem i biće mi drago da vidim tvoj nastup – dodala je ona, pa je Mijo izveo „A onda mi pričajte o njoj" od Šerifa Konjevića, piše „Grand".

Lazar Mišić, Printscreen „Nikad nije kasno
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike