„Kad mi je sin umro mislila sam da više neću pevati..." Zbog potresne ispovesti takmičarke iz „Nikad nije kasno" svima zastala knedla u grlu

13.11.2023

09:25

0

Tijana Boškovič, inače, s porodicom živi u Frankfurtu i iza osmeha krije ogromnu bol

„Kad mi je sin umro mislila sam da više neću pevati..." Zbog potresne ispovesti takmičarke iz „Nikad nije kasno" svima zastala knedla u grlu
Tijana Bošković - Copyright Printscreen „Nikad nije kasno

Takmičarka šoua „Nikad nije kasno" Tijana Bošković nema koga nije rasplakala pošto je nasred scene poznatog takmičenja otkrila da je pre nekoliko godina ostala bez sina.

Ona, inače, već izvesno vreme s porodicom živi u Frankfurtu, a rođena je u Nišu. Kada se udala, „okačila je mikrofon o klin", a prerani odlazak malog Novaka još ne može da odboluje.

- Prestala sam da pevam 2004. godine kada sam rešila da se udam, nekako mi je svega bilo dosta... Imam dvoje dece i Novak je bio treći, uvek mi je teško kada ovo pričam. On je rođen 2011. godine u Frankfurtu sa jednim sindromom. Bilo je jako teško, ja još uvek imam tu knedlu u grlu, ali sam shvatila kada se to desilo da je život samo jedan... - pričala je ona u emisiji kroz suze.

Tijana Bošković, Printscreen „Nikad nije kasno
 

- Kada je moje dete umrlo, ja sam mislila da nikada više neću pevati - otvorila je dušu Tijana, nakon čega joj se obratio Žika Jakšić.

- Gledao sam sada i publiku, sve si nas rasplakala svojom pričom. To su neke tragedije koje se u životu dese, nikad nećemo znati zbog čega su se desile. Ali je mnogo važno (to) što si na kraju rekla, da čovek iz svake tragedije mora da nađe snage u sebi, da sebi objasni i da nađe snage da nastavi put dalje. Lepo je što si našla snage i što si na scenu došla sa takvom energijom – kazao joj je onda on.

Žika Jakšić, Printscreen „Nikad nije kasno
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike