Takmičarka iz "Nikad nije kasno" progovorila o gubitku sina: Znali smo šta će biti na kraju

11.04.2024

15:21

0

Pevačicu su optužili da očekuje sažaljenje

Takmičarka iz "Nikad nije kasno" progovorila o gubitku sina: Znali smo šta će biti na kraju
Tijana Bošković - Copyright Printscreen „Nikad nije kasno

Pevačica i takmičarka šoua "Nikad nije kasno", Tijana Bošković, tokom učešća pričala je o gubitku sina, koji je 2016. godine preminuo od opake bolesti.

Neki su je zbog toga na društvenim mrežama napali da traži sažaljenje, ali Tijana ne želi da se osvrće na takve reakcije, već je fokusirana na svoje dve naslednice.

- Ja tu priču nisam pričala da bi se neko sažalio na taj moj život. Jednostavno, treba da budete jaki, da sve što se desi u životu ide dalje. Sve je to jedna dobra lekcija za sve što vas čeka. Nisam to iskoristila da bih nešto postigla, čitala sam svakakve komentare, ali da vam kažem nešto iskreno, ja sam toliko jaka osoba i toliko pozitivna da to za mene nije ništa ružno bilo. Bila je to samo jedna dobra lekcija, a sada sam se bazirala na moje dve ćerke koje imam, njima posvećujem svu pažnju. Jedna se isto bavi muzikom, druga voli fudbal, tako da sve što je bilo ostavljam iza sebe i nadam se mojim lepšim danima - istakla je za Grand i dodala:

- Zadovoljna sam svojim životom i poslom. Imam divnog muža koji je moja podrška, deca i roditelji su mi takođe podrška, to mi daje energiju i snagu.

Printscreen „Nikad nije kasno
Tijana Bošković

Ona je svim gledaocima poručila da se bore i da ne treba da pridaju značaj svim komentarima, već da razmišljaju o svojim ciljevima.

- Trebalo bi sami po sebi biti jaki i svoji. Treba znati birati između dobrih i loših komentara, svi smo mi različiti i imamo prava da mislimo na neki svoj način. Jednostavno idete dalje, a ako želite nešto da ostvarite, ostvariće se samo ako to jako želite i ako ste uporni. Moja poruka svima je samo budite svoji i samo napred, život vam donese u tačno vreme kad, šta treba - rekla je ona.

Tijana je gubitak naslednika prebrodila uz pomoć porodice, koja je njena najveća podrška i oslonac.

- Tamo gde živim, mogli smo mi da imamo medicinsku pomoć, međutim, meni to nije bilo potrebno. Ja i moja porodica smo bili svesni situacije, znali smo šta će biti na kraju. Jednostavno, samo porodica je pokretač i vetar u leđa. Ako nemate dobru bazu, porodicu, prijatelje, roditelje uz sebe, onda nemate ništa - istakla je Tijana.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
Tijana Bošković sa ćerkom

Jedna od njenih ćerki, naslednila je muzički talenat od mame, pa je imala i priliku da sa njom podeli scenu.

- Ona je prošli krug bila sa mnom i mnogo mi je drago zbog toga, to je jako lepa uspomena. Mi u porodici imamo jedan realan i zdrav odnos, a tu nema greške. Samo vaspitanje i ja sam uvek govorila samo rad, rad i rad. Najbtinije je ono što ćete održati i što ćete vinuti negde gde treba da vam bude mesto. To stvarno želim svim roditeljima, da budu prijatelji sa svojom decom i da život nije lak, ali se treba boriti - zaključila je Tijana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike