Nikola Rokvić podelio emotivnu sliku sa porodicom: "Danas bi slavili tvoj 70. rođendan..." (FOTO)

27.01.2024

14:20

0

Najlepši porodični trenuci

Nikola Rokvić podelio emotivnu sliku sa porodicom: "Danas bi slavili tvoj 70. rođendan..." (FOTO)
Marko, Marinko i Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/ A.A.

Nikola Rokvić podelilo je emotivnu fotografiju svoje porodice na čelu sa pokojnim ocem Marinkom. Naime, pevač bi danas napunio 70 godina, a njegov naslednik je tim povodom evocirao uspomene na srećne dane kada su bili na okupu. 

- Danas kada proslavljamo Sv. Savu, slavili bi i tvoj 70. rođendan, a i vašu godišnjicu braka! Mnoge smo velike proslave pravili, ali ova spontana i “slučajna” u pola 5 ujutro kada smo se svi našli kući posle naših koncerata i nastupa, svako sa svog posla, uz čašu vina, imala je posebnu čar! Danas nećemo tugovati, ma nećemo nikada više tugovati, već ćemo se radovati životu, zahvaliti se Bogu što smo te imali, što te imamo! Jer ljubav nikada ne prestaje… Radujemo se - napisao je Nikola u opisu fotografije.

Podsetimo, Marinko je pored sinova Nikole i Marka koje je dobio u braku sa suprugom Slavicom, imao i vanbračnog sina Daria, a koji je vrlo blizak sa svojom polu braćom. Kako je jednom prilikom istakao, za to je najviše zaslužna Slavica koja svog supruga nikad nije sprečavala u tome da ima kontakt sa vanbračnim sinom. 

U prilog tome govori i njen komentar ispod zajedničke slike braće Rokvić. 

- Kažu da kruška ne može da padne ispod drveta jabuke. Za vašeg oca i mene porodica je bila svetinja. Ponosna sam majka jer ste ti, Marko i Dario sa svojim predivnim ženama i dečicom napravili male hramove ljubavi od svojih porodičnih gnezda gde svaka molitva iz srca i duše prerasta u životnu radost - napisala je Slavica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike