Zvezda serije "Breaking Bad" želeo da plati sopstvenog ubicu da bi njegova deca dobila novac od osiguranja

23.04.2024

07:45

0

Karijera mu je procvetala posle više od 15 godina rada

Zvezda serije "Breaking Bad" želeo da plati sopstvenog ubicu da bi njegova deca dobila novac od osiguranja
Copyright Profimedia

Popularni glumac i zvezda serije "Breaking Bad" Đankarlo Esposito progovorio je o tome koliko je svojevremeno bio siromašan da je čak imao ideju da unajmi nekoga ko bi ga ubio, kako bi njegova porodica dobila novac od osiguranja.

- Izlaz u mojoj glavi je bio: "Hej, da li dobijam životno osiguranje ako neko počini samoubistvo?" Moja žena nije imala pojma zašto to pitam. Počeo sam da smišljam. Kad bih našao nekoga da me ubije, smrt nesretnim slučajem, moja deca bi dobila osiguranje. Imao sam četvoro dece. Želeo sam da imaju život. Bio je to težak trenutak u životu. Doslovno sam razmišljao o samoubistvu kako bi preživeli. Toliko sam nisko pao - rekao je Esposito za SiriusXM.

Profimedia
Đankarlo Esposito

Godina koja mu je promenila život bila je 2008. Iako se glumom aktivno bavio od osamdesetih, njegova popularnost, a sa mim time i novac, došli su ulogom u "Breaking Bad-u".

- To je bio prvi nagoveštaj da postoji izlaz - rekao je on i objasnio da je odustao od ideje o samoubistvu jer je bio svestan da bi to bila trauma za njegove naslednike.

- Svetlo na kraju tunela bio je "Breaking Bad" - rekao je.

Nakon velikog uspeha serije, Espositu su nastavili da se otvaraju projekti poput serija "The Mandaloriana", "The Boys" i "The Gentlemen".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike