Supruga čuvenog holivudskog producenta izvršila samoubistvo! Skočila sa hotela u Los Anđelesu, iza sebe ostavila dvoje dece

01.02.2024

23:33

0

Bredli Tomas, koji je jedan od producenata filma "Killers of the Flower Moon", koji je nedavno dobio 10 nominacija za Oskara, bio je sa Izabel u braku od 2018. godine

Supruga čuvenog holivudskog producenta izvršila samoubistvo! Skočila sa hotela u Los Anđelesu, iza sebe ostavila dvoje dece
Izabel Tomas sa suprugom - Copyright Profimedia

Izabel Tomas, supruga holivudskog producenta Bredlija Tomasa, počinila je samoubistvo, potvrdila je kancelarija sudske medicine Los Anđelesa. Imala je samo 39 godina, a u ponedeljak uveče, 29. januara, skočila je sa hotela "Angeleno".

Gradske vlasti kao način smrti navele su samoubistvo, odnosno višestruke traumatske povrede izazvane skokom.

Policija Los Anđelesa rekla je za "Daily Mail" da su odgovorili na poziv u vezi mrtve žene prinađene u bazenu hotela.Svedoci su isprva rekli da misle da je skočila sa krova, međutim magazin "TMZ" piše da su istražitelji utvrdili da je Izabel skočila sa terase na nekom od viših spratova. Mediji prenose i da nije pronađeno oproštajno pismo, ali policija nije potvrdila ovu informaciju.

Bredli Tomas, koji je jedan od producenata filma "Killers of the Flower Moon", koji je nedavno dobio 10 nominacija za Oskara, bio je sa Izabel u braku od 2018. godine, a par je imao dvoje male dece.

Fotografisani su zajedno na BAFTA čajanki na Beverli Hilsu pre samo dve nedelje, a Izabel je bila nasmejana i nije bilo ni naznake o problemima.

Bredli je već dugi niz godina producent niza velikih filmskih naslova poput "Dumb and Dumber", "There's Something About Mary", "All the Money in the World", "Triangle of Sadness" i drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike