Zvezda serije "Breaking bad" uživa na večeri sa porodicom: Smeh i igra sa decom privukli pažnju paparaca (FOTO)

19.08.2022

05:45

0

Par je 2018. dobio ćerku, a ovde godine i sina

Zvezda serije "Breaking bad" uživa na večeri sa porodicom: Smeh i igra sa decom privukli pažnju paparaca (FOTO)
breaking bad 7 - Copyright Printscreen/YouTube

Zvezda popularne serije "Breaking bad", Aron Pol, koji je tumačio sporednu ulogu Džesija Pinkmena, postao je ponovo otac 20. aprila ove godine.

On je sa suprugom Loren Parsekian dobio sina Rejdena, a kakav je tata najbolje su se uverili paparaci koji su ga uslikali na večeri u jednom restoranu gde je bio sa porodicom u Los Felisu.

Par je 2018. najpre dobio ćerku, te su sada u punom broju izašli u provod. Kako se čini po fotografijama, Aron je posvećen deci, pa ih je tokom večere čuvao i zabavljao. Naročito je bio posvećen bebi, koja je sve vreme sedela kod njega u krilu.

Profimedia
Aron Pol sa suprugom

Da je njihova porodica skladna, govori i to da je tako i sam glumac opisao ranije svoj brak sa Loren, ističući da se njih dvoje nikad ne svađaju. 

Popularni Pinkmen u svoju suprugu se zaljubio već na prvom sastanku i odmah su oboje osetili veliku povezanost. Zbog toga su poželeli da se čak iste večeri venčaju u Las Vegasu.

- Uskočili smo u taksi i rekli vozaču da nas odveze u najbližu kapelu i da ćemo se venčati. Ipak, ispostavilo se da je kapela tada bila zatvorena. U suprotnom bismo to verovatno uradili. To bi bila jedna veoma smešna priča. Ali, drago mi je što smo se venčali godinu dana kasnije - rekao je on ranije i objasnio zašto se njih dvoje nikad ne svađaju.

Printscreen/YouTube
Serija Breaking bad

- Ja sam beznadežni romantik. Ljudi se svađaju jer ne komuniciraju, jer ne žele da povrede drugu osobu. Moja žena i ja se ne svađamo. Mi komuniciramo i razgovaramo. Ali do sada se nijednom nismo posvađali - istakao je on, doduše na početku braka.

Uloga u "Breaking bad" seriji, Aronu je donela dva Emija za najboljeg sporednog glumca, čime je postao peti glumac koji je ovu nagradu osvojio dva puta.

U galeriji ispod pogledajte i kakav stajling privatno ima slavni glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike