Bojana Stamenov u providnoj haljini: Pevačica smršala 70 kilograma i izgleda nikad bolje (FOTO)

20.04.2024

21:56

0

U svečanoj haljini došla na festival "Beogradsko proleće"

Bojana Stamenov u providnoj haljini: Pevačica smršala 70 kilograma i izgleda nikad bolje (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Bojana Stamenov odmah je svojim glasom pridobila srca publike, ali joj se često zameralo što ima veliki višak kilograma. Ona je pre nekoliko godina odlučila da počne da radi na sebi i umesto operacije želuca, odlučila se za redovan trening i izbalansiranu ishranu.

Večeras se pojavila na festivalu "Beogradsko proleće", a rezultati rada na sebi su više nego očigledni.

Za svečanu priliku odabrala je dugu sivu haljinu, a kako je skinula preko 70 kilograma, mogla je sebi da dozvoli da ona u donjem delu bude providna.

Podsetimo, pevačica je ranije otkrila koji momenat u njenom životu je bio presudan da "preseče" i donese odluku o mršavljenju.

- Kako bi naš narod rekao, shvatila sam da je "doteralo cara do duvara". Nisam bila dobro. Sve je "otišlo u crveno". Situacija sa zdravljem dostigla je negativnu kulminaciju. Krenula sam sa endokrinološkim ispitivanjem jer mi je šećer u jednom trenutku bio 27,7. Imala sam probleme sa vidom, promene raspoloženja su bile sve češće... Mučilo me je što sam bila nasmejana i pozitivna samo na sceni i kada se uključe kamere. Kada se svetla ugase, sama sa sobom nisam bila srećna i shvatila sam da nešto mora da se menja. Bila sam tužna, nezadovoljna, nesrećna. U jednom trenutku čak i agresivna u komunikaciji, sa bliskim ljudima pomalo osiona. To je bila neka osoba kakva nisam želela da budem, jednostavno se više nisam prepoznavala - isprićala je Bojana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike