Bojana Stamenov se odselila iz Beograda! U ovom vojvođanskom gradu se oseća kao kod kuće!

25.09.2023

10:43

0

Svi su mislili da će se dosađivati

Bojana Stamenov se odselila iz Beograda! U ovom vojvođanskom gradu se oseća kao kod kuće!
bojana stamenov 24sedam sa marom (6) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović/Ivan Mitić

Bojana Stamenov odlučila je da napravi krupan životni korak, te se iz Beograda preselila u Suboticu.

Za ovaj potez imala je i važan razlog, a to je lakša saradnja sa bendom i odlazak na probe.

- Bio je to najprirodniji korak, svi iz benda su Subotičani, osim gitariste Dušana i mene. Kad god je trebalo da imamo probe ili nastupe, bila je potrebna dobra organizacija gde će ko da spava - rekla je pevačica najpre, a zatim priznala i da joj se taj grad veoma dopada za život.

- S vremenom sam sve češće boravila kod Gabora i njegove porodice i toliko se srodila sa njima da me njegova deca zovu tetka. Shvatila sam da mi izuzetno prija boravak u manjoj sredini, bez mnogo buke i gužve, pa je selidba, koju sam planirala od marta, a zbog poslovnih obaveza realizovala tek u julu, bila logičan korak - ističe Bojana. 

Tamo se odavno oseća kao da je kod kuće, iako su njeni prijatelji smatrali da će se tamo dosađivati, sada ih je već razuverila.

24sedam/Nenad Vujanović
Bojana Stamenov

 

- Polako se navikavam na saobraćaj koji je mnogo mirniji i manje histeričan nego u Beogradu. Prija mi sporiji tempo života, ljudi su drugačiji, i kad je neko nervozan, pokazuje to na primereniji način. Radujem se što imam prilike da upoznajem razne zanimljive ljude. Mada je moje društvo bilo ubeđeno da će me pritisnuti monotonija, nikako mi nije dosadno. Blizu je Mađarska, tu je i Palić na kome možete da uživate, opustite se pored vode i na miru posmatrate zalazak sunca, bez gužve i buke iz brojnih kafića načičkanih na obali - kaže Stamenov za Gloriju i dodaje:

- Tek kad sam definitivno došla ovde, shvatila sam da sam već dugo bila željna da se osamostalim, samo je bio potreban pravi trenutak da načinim taj korak. I uživam u samoći. A kad se uželim društva, odmah organizujem neko druženje. Shvatila sam da, kad počnete da vodite računa o sebi, sve vam se u životu nekako namesti, i događaji i ljudi, samo je potrebno da sami sa sobom raščistite šta želite.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike