Gde su danas voditelji "City club-a"? Neki su postali televizijske zvezde, a drugi promenili živote iz korena (FOTO)

21.04.2024

08:45

0

Mnogi se i danas druže

Gde su danas voditelji "City club-a"? Neki su postali televizijske zvezde, a drugi promenili živote iz korena (FOTO)
Copyright YouTube

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković (Nikolić) pre dva dana pronađena je mrtva u svom stanu. Još uvek se ne zna šta je uzrok njene iznenadne smrti, a trenutno se čekaju rezultati obdukcije.

Bojana je inače stekla veliku popularnost početkom dvehiljaditih kada je vodila emisiju "City club" koja je brzo osvojila srca publike. Uporedo sa voditeljstvom, bavila se i modelingom, a zajedno sa sestrom Ivanom studirala je Fakultet političkih nauka.

Printscreen/Instagram/_bojaaana__
Bojana Janković

Posle "City cluba", povukla se iz javnosti, a kako je poznato, bila je u braku sa frontmenom grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim je dobila dve ćerke. Međutim, ovaj brak nije opstao, te su se sporazumno razveli.

S druge strane, njena sestra Ivana, koja je zajedno sa Bojanom vodila pomenutu emisiju, učestvovala je u rijalitiju "Veliki brat", a bila je poznata i zbog braka sa odbojkašem Edinom Škorićem sa kojim ima dvoje dece. Kao i sestra, i ona se razvela, a jedna drugoj su bile velika podrška, te su često delile slike sa zajedničkih putovanja.

Printscreen/Youtube/Biljanazavas
Ivana Nikolić

Pored sestara Nikolić, u "City Clubu" se proslavila i Ivana Baltić, a koja je i posle gašenja emisije ostala da radi kao voditeljka na Pink televiziji. Dugi niz godina je vodila svoju autorsku emisiju "Ja to tako" u kojoj su joj gosti bili predstavnici estrade, a pre deset godina odlučila je da se povuče sa malih ekrana.

ATAImages/ A.A.
Ivana Baltić Aleksić

Ona se tada posvetila porodici koju je zasnovala sa Zoranom Aleksićem. Iako je pokušala da se vrati na televiziju, sreću je pronašla kao modna kreatorka, te se danas time bavi.

Iz voditeljstva u modne vode otišla je i Marija Tarlać. Lepa plavuša pojavila se kao jedno od zaštitnih lica "City cluba", a tada se prezivala Maćić. Međutim, kako je po profesiji manekenka, posle voditeljskog posla, vratila se "prvoj ljubavi".

ATAImages/ A.A.
Dragan i Marija Tarlać

Sa koleginiom Tamarom Paunović prvo je radila kao organizator venčanja, da bi se potom potpuno posvetila dizajniranju odeće, čime se već godinama uspešno bavi. Inače, ona je preko 20 godina u skladnom braku sa bivšim košarkašem Draganom Tarlaćem, sa kojim je dobila sina Luku.

Biljana Obradović godinama se bavi voditeljskim poslom, te je i posle "City cluba", nastavila sa autorskim emisijama, a najpoznatijija je "Biljana za vas", gde je imala priliku da razgovara i upozna se sa mnogim svetskim zvezdama poput Karla Lagerfilda, Andriane Lime, Roberta Kavalija.... Osim toga, Biljana je godinama na poziciji PR-a FK "Partizan".

24sedam/Katarina Mihajlović
Biljana Obradović

Još jedna poznata voditeljka "zanat je pekla" u "City clubu", a reč je o Aleksandri Jeftanović. Pomenuta emisija je bila je njeno prvo televizijsko iskustvo, a potom je vodila brojne druge emisije. Medijski je bio propraćen i njen prvi brak sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, koji nije dugo opstao. Ona je potom sreću našla pored biznismena Aleksandra Švarke sa kojim ima sina i ćerku.

ATAImages/M.M.
Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević

Aleksandra je godinama jedno od najpoznatijih televizijskih lica, a sudbina ju je ponovo povezala sa Boškom Jakovljevićem sa kojim je do skoro vodila zajedničku emisiju.

- Tačno je da više nisam deo "Kec na jedanaest", prosto to je naš dogovor. U pregovorima sam o novoj emisiji - rekla je voditeljka.

Inače, Boško je jedan od idejnih tvoraca "City cluba", a uporedo sa voditeljstvom nastavio je da se bavi i dizajniranjem. Osim toga, aktivno je radio i kao maneken, pa se nekoliko puta i pojavio u spotovima Tijane Dapčević, Ane Nikolić, ali je najupečatljivi bio kao "faraon" u spotu Lepe Brene za pesmu "Ti si moj greh".

 

 

Muški deo "ekipe" je osim Jakovljevića, činio i Stanko Škugor. On se u jeku popularnosti povukao sa malih ekrana i odlučio da promeni život iz korena, tako što se odselio iz Srbije u Norvešku, gde je doktorirao i gde vodi drugačiji način života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike