Naša voditeljka se razvela od atraktivnog sportiste, a on posle bio sa njenom koleginicom: Evo kako danas žive

30.11.2023

15:40

0

Ostvarila se kao majka u 39. godini

Naša voditeljka se razvela od atraktivnog sportiste, a on posle bio sa njenom koleginicom: Evo kako danas žive
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Aleksandra Jeftanović važi za jedno od najlepših tv lica, ali svoj privatan život čuva dalje od očiju javnosti. 

Popularnost je stekla kao voditeljka rijalitija "Farma", a onda je dugi niz godina nismo gledali.

U međuvremenu se posvetila porodičnom životu koji je započela sa suprugom Aleksandrom Švarkom. U skladnom braku dobili su dvoje dece, ćerku Anu i sina Aleksu koje povremeno možemo videti sa voditeljkom, dok njen suprug izbegava kamere. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - rekla je jednom prilikom Aleksandra o deci, pa dodala: 

- Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj "loš policajac", a ja dobar - ispričala je voditeljka za emisiju "Premijera".

Malo je poznato da je pre Aleksandra bila u braku sa rukometašem Ognjenom Kajganićem koji je javnosti poznat i kao učesnik "Survivora". Posle Aleksandre bio je u vezi sa njenom koleginicom Marijom Kilibardom, da bi se "skrasio" pored bivše odbojkašice Ivane Đerisilo. 

ATAImages/ A.A.
 

Ni voditeljka ni njen bivši suprug ne vole da eksponiraju privatne život, ali je Aleksandra svojevremeno priznala da joj se Saša bio poslednja nada da se ostvari kao majka.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka jednom prilikom, pa dodala:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla Aleksandra u emisiji "Magazin In".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike