Katarina i Darko Lazić čekaju bebu! Oglasio se pevač i otkrio sve detalje!

18.04.2024

21:34

0

Oboma je ovo treće dete

Katarina i Darko Lazić čekaju bebu! Oglasio se pevač i otkrio sve detalje!
Katarina i Darko Lazić - Copyright Instagram screenshot / darkolazicofficial

Supruga pevača Darka Lazića, Katarina, je u drugom stanju, te će on dobiti treće dete.

Par je krio da očekuje prinovu, a Kaća bi trebalo da se porodi za šest meseci, te nikome osim porodici nisu otkrivali lepe vesti.

Lazić je ovu vest potvrdio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

 

- Tačno je! Po treći put ću se ostvariti u ulozi oca. Jako smo srećni, ali to je sve što želim da kažem na tu temu - poručio je on za Kurir, govoreći ranije da je srećan i ispunjen na svim poljima kao i da bi voleo da ima desetoro dece.

- To su te neke godine. Kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo. Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto - može, koji hoćeš. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor - može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove, u ozbiljan problem kada vidiš da to nije tako - govorio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike