„Dugove sam vratio, čist sam, a Marini bih drage volje pevao na svadbi!" Darko Lazić bez dlake na jeziku: Turbulentne godine su sad za njim!

14.04.2024

21:55

0

I te kako bi mu bilo drago kada bi Gagićeva pronašla svoju ljubavnu sreću

„Dugove sam vratio, čist sam, a Marini bih drage volje pevao na svadbi!" Darko Lazić bez dlake na jeziku: Turbulentne godine su sad za njim!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić otvorio je dušu o bivšim ljubavima, dugovima, drogi, pa istakao kako mu život danas gotovo i ne liči na onaj koji je vodio pre.

- Probao sam samo kokain - kazao je kao iz topa na početku razgovora s jednim medijima pevač, pa je potom dodao:

„Svi te tad tapšu po ramenu i sve može!"

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To su te neke godine... Kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo... Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Znači bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto, može, koji hoćeš, evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor, može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove, u ozbiljan problem, kada vidiš da to nije tako - iskren je bio on.

Tu se, međutim, nije i zaustavljao. Objasnivši kako je izašao iz dugova, osvrnuo se na svoje ljubavi s Anom Sević, s kojom je u braku dobio ćerku Lorenu, a onda i s Marinom Gagić, bivšom verenicom koja mu je rodila sina Alekseja.

Marina Gagić, ATAImages/ A.A.
 

- Čist sam! Mogu sada lepo da se krećem svuda. Ne može niko više da kaže da mu nešto dugujem. I zelenašima i svima, sve sam vratio - naglasio je Lazić, pa rekao:

„Sve je došlo na svoje!"

- Ana je bila moja prva, ozbiljna veza. Imamo dete, naravno da je bilo ljubavi. Ana i ja sada imamo jako dobar odnos, sve je došlo na svoje. Bili smo premladi, prvenstveno ja. U našem odnosu su krenule trzavice kad se lanac pokidao, kad sam krenuo da ludujem... Oboje smo krivi, jer smo nezrelo ušli u sve to, ali hvala milom Bogu, imamo sjajno dete koja je genije. Sa Anom sam stvarno u nikad boljim odnosima. Bukvalno kao brat i sestra. I sa njenim suprugom Danijelom sam u odličnim odnosima. On je super čovek. Moje dete živi sa njima, on moje dete gleda kao svoje. To je jedan potpuno zdrav odnos - ističe on.

Ana Sević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Vremenom, prema sopstvenim rečima, tako će gledati da izgladi i odnos sa Gagićevom.

- Funkcionišemo, komuniciramo, sve što je vezano za Alekseja. Marina ima svoj život, ja svoj. Trebalo bi da prođe još par godina da bi se to sve lepo uklopilo i smatram da će tako i biti... Znaš kako, Ana je i ozbiljnija i sa godinama. Strpljen, spašen. I to će doći na svoje. Najsrećniji bih bio kada bi Marina našla svoju sreću. Drage volje bih Marini pevao na svadbi - zaključio je on za „Republiku".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike