Pavlovićeva je do škole pešačila po 25 minuta, a sada je posle 15 godina posetila Guberovac: Ugostio ju je učitelj! (FOTO)

17.04.2024

12:38

0

Provela je, kaže, neverovatan dan

Pavlovićeva je do škole pešačila po 25 minuta, a sada je posle 15 godina posetila Guberovac: Ugostio ju je učitelj! (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dok je kao mala živela u Gornjem Bunibrodu, Milica Pavlović išla je u osnovnu školu u Guberevcu. Ovo mesto je od njene kuće udaljeno skoro dva kilometra, pa je ona do tamo pešačila oko 25 minuta.

Pošto se našla tamo posle i više od 15 godina, prema pevačicinim rečima, gotovo da se ništa nije promenilo - uspomene koje je odatle ponela brzo su bile oživele, a sa učiteljima i decom koja su je dočekala stekla je i nove.

- Kakav neverovatan dan. Nakon više od 15 godina sam posetila svoju osnovnu školu, videla svog dragog učitelja, srela poznate likove i oživela brojne uspomene. Ipak, najviše me je obradovalo to što sam se još jednom uverila koliko divna deca rastu u mom rodnom kraju. Njihova srećna lica, divna energija, vaspitanje, kultura, talenti... Ma, ostavili su me bez teksta i pružili mnogo ljubavi - počela je na svom Instagramu ona, uz kadrove koji vas čekaju u galeriji koja sledi.  

„Taksirala sam!"

- Družili smo se, pevali, smejali se... A onda sam imala priliku da se oprobam i kao taksista, jer su mnogi od njih želeli da budu sa mnom do samog kraja i sačekali su da završim sve zbog čega sam primarno došla da posetim svoju školu, pa sam iskoristila i te momente dok sam ih razvozila kući da pevamo i inspirišem ih da prate svoje snove. I ne znate koliko tajni su mi otkrili i šta su mi sve ispričali, ali me i podsetili zašto sam ponosna na to odakle potičem - istakla je Milica.

Potom, Pavlovićeva se zahvalila tamošnjem kompletnom kadru na čelu sa direktorom na gostoprimstvu, a i sudeći po njenoj objavi, poklona nije manjkalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike